Μαγευτικός Χώρος Δεξιώσεων

Κνωσσός ονομάζεται εκείνος ο χώρος του κτήματος Αριάδνη, που η πισίνα του πρωταγωνιστεί ανάμεσα στους προσεγμένους κήπους. Ο χώρος Κνωσσός διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και τις προϋποθέσεις για να φιλοξενεί τις πιο καλά οργανωμένες εκδηλώσεις. Εκείνες που μένουν αξέχαστες για την ποιότητα των υπηρεσιών, την αισθητική τους υπεροχή και τις ανεπανάληπτες στιγμές σε ένα όμορφο περιβάλλον, όπου η φροντίδα είναι ολοφάνερη μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια.

Ο χώρος Κνωσσός στο κτήμα Αριάδνη περιλαμβάνει έναν πολύ όμορφο και προσεγμένο εξωτερικό χώρο, με πολύ πράσινο και μια πισίνα με ιδιαίτερο σχήμα και χαρακτηριστικό γεφυράκι πάνω από αυτή, καθώς και μια μεγάλη αίθουσα με τζαμαρίες προς τον κήπο, που διαθέτει πλήρεις εγκαταστάσεις φωτισμού, ήχου, κλιματισμού και κάθε άλλη προδιαγραφή, η οποία εγγυάται ως αποτέλεσμα μια επιτυχημένη εκδήλωση.

Σε μια μικρότερη αίθουσα του χώρου Κνωσσός λειτουργεί το Showroom του κτήματος Αριάδνη, όπου μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας τις επιθυμίες σας και να σας προτείνουμε ιδέες, να σας παρουσιάσουμε διακοσμήσεις και να σας περιγράψουμε εκπλήξεις που θα ευχαριστήσουν τους καλεσμένους σας και θα προσθέσουν στυλ στον γάμο ή τη βάπτιση που σχεδιάζετε.

Το εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου που βρίσκεται στον χώρο Κνωσσός έχει στο πλάι του ένα ολάνθιστο παρτέρι με τριανταφυλλιές και μπροστά του τον καταπράσινο αύλειο χώρο, από όπου οι καλεσμένοι παρακολουθούν το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης. Στους εξωτερικούς χώρους υπάρχουν επίσης εγκαταστάσεις BBQ, στεγασμένο BAR, πίστα χορού, καθώς και μια αυτόνομη, άνετη και λειτουργική σουίτα που παρέχεται στα ζευγάρια για την ημέρα του γάμου τους ή της βάπτισης του μωρού τους.

Χαρακτηριστικά με μια ματιά

 • Άδεια λειτουργίας, Άδεια Μουσικής
 • Υπαίθριος χώρος χωρητικότητας 500 ατόμων για καθιστό γεύμα και 2000 ατόμων για εκδήλωση όρθιου κοκτέηλ (cocktail party, cocktail gala)
 • Μεγάλη αίθουσα χωρητικότητας 330 ατόμων για καθιστό γεύμα και 500 ατόμων για εκδήλωση όρθιου κοκτέηλ
 • Εκκλησάκι αφιερωμένο στον Άγιο Γεώργιο, όπου τελούνται μυστήρια γάμου και βάπτισης
 • Ιδιωτικό, αυτόνομο νυφικό δωμάτιο με λουτρό
 • Πισίνα με χαρακτηριστικό γεφυράκι
 • Σύγχρονες εγκαταστάσεις ήχου, κλιματισμού, φωτισμού
 • Εγκαταστάσεις BBQ και εξωτερικού, στεγασμένου BAR
 • Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
 • Χώρος Στάθμευσης με επαγγελματίες παρκαδόρους
 • WC και WC ΑΜΕΑ με διαρκή υπηρεσία καθαριότητας (WC Personnel)
 • Γεννήτρια ρεύματος ως εφεδρικό σύστημα ηλεκτροδότησης σε περίπτωση διακοπής
 • Παιδικά καρεκλάκια για να κάθονται όλοι άνετα στο τραπέζι και αλλαξιέρες για να εξυπηρετούνται οι μαμάδες με μωρά και μικρά παιδιά
Ο χώρος Κνωσσός λειτουργεί αυτόνομα στο κτήμα Αριάδνη, διαθέτει κουζίνα με σύγχρονες εγκαταστάσεις, τη δική του είσοδο, άνετο χώρο στάθμευσης (parking) με επαγγελματίες παρκαδόρους, WC με υπηρεσία καθαριότητας και WC για άτομα με κινητικά προβλήματα, καθώς και γεννήτρια ρεύματος που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του κτήματος σε περίπτωση έκτακτης διακοπής στην ηλεκτροδότηση.
Βεβαίως, το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό του κτήματος Αριάδνη, που μαζί με τους συνεργάτες μας, φροντίζει με επαγγελματισμό και επίγνωση της ευθύνης, από την αρχή μέχρι το τέλος όλες τις λεπτομέρειες κάθε εκδήλωσης, είναι από τα μεγαλύτερα προτερήματά μας!

Events, Γάμοι & Βαπτίσεις στον χώρο ΚΝΩΣΣΟΣ

Επικοινωνήστε & ενημερωθείτε για τις παροχές & τη διαθεσιμότητα στις επιθυμητές ημερομηνίες.