Μαγευτικός Χώρος Δεξιώσεων

Κνωσσός ονομάζεται εκείνος ο χώρος του κτήματος Αριάδνη, που η πισίνα του πρωταγωνιστεί ανάμεσα στους προσεγμένους κήπους. Ο χώρος Κνωσσός διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και τις προϋποθέσεις για να φιλοξενεί τις πιο καλά οργανωμένες εκδηλώσεις. Εκείνες που μένουν αξέχαστες για την ποιότητα των υπηρεσιών, την αισθητική τους υπεροχή και τις ανεπανάληπτες στιγμές σε ένα όμορφο περιβάλλον, όπου η φροντίδα είναι ολοφάνερη μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια.

Ο χώρος Κνωσσός στο κτήμα Αριάδνη περιλαμβάνει έναν πολύ όμορφο και προσεγμένο εξωτερικό χώρο, με πολύ πράσινο και μια πισίνα με ιδιαίτερο σχήμα και χαρακτηριστικό γεφυράκι πάνω από αυτή, καθώς και μια μεγάλη αίθουσα με τζαμαρίες προς τον κήπο, που διαθέτει πλήρεις εγκαταστάσεις φωτισμού, ήχου, κλιματισμού και κάθε άλλη προδιαγραφή, η οποία εγγυάται ως αποτέλεσμα μια επιτυχημένη εκδήλωση.

Η μικρότερη αίθουσα του χώρου Κνωσσός είναι ιδανική για πιο μικρές εκδηλώσεις, όπως ένα πάρτυ γενεθλίων, η δεξίωση μιας βάπτισης σε στενό κύκλο, η γιορτή για την αποφοίτηση και άλλες χαρούμενες αφορμές. Η μικρότερη αίθουσα συνορεύει με το εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου που βρίσκεται στον χώρο Κνωσσός και από τις τζαμαρίες της η θέα είναι προς τις τριανταφυλλιές και τον καταπράσινο αύλειο χώρο έξω από την εκκλησία. Στους εξωτερικούς χώρους υπάρχουν επίσης εγκαταστάσεις BBQ, στεγασμένο BAR, πίστα χορού, καθώς και μια αυτόνομη, άνετη και λειτουργική σουίτα που παρέχεται στα ζευγάρια για την ημέρα του γάμου τους ή της βάπτισης του μωρού τους.

Χαρακτηριστικά με μια ματιά

 • Άδεια λειτουργίας, Άδεια Μουσικής
 • Υπαίθριος χώρος χωρητικότητας 500 ατόμων για καθιστό γεύμα και 2000 ατόμων για εκδήλωση όρθιου κοκτέηλ (cocktail party, cocktail gala)
 • Μεγάλη αίθουσα χωρητικότητας 330 ατόμων για καθιστό γεύμα και 500 ατόμων για εκδήλωση όρθιου κοκτέηλ
 • Μικρή αίθουσα χωρητικότητας 80 ατόμων για καθιστό γεύμα και 150 ατόμων για εκδήλωση όρθιου κοκτέηλ
 • Εκκλησάκι αφιερωμένο στον Άγιο Γεώργιο, όπου τελούνται μυστήρια γάμου και βάπτισης
 • Ιδιωτικό, αυτόνομο νυφικό δωμάτιο με λουτρό
 • Πισίνα με χαρακτηριστικό γεφυράκι
 • Σύγχρονες εγκαταστάσεις ήχου, κλιματισμού, φωτισμού
 • Εγκαταστάσεις BBQ και εξωτερικού, στεγασμένου BAR
 • Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
 • Χώρος Στάθμευσης με επαγγελματίες παρκαδόρους
 • WC και WC ΑΜΕΑ με διαρκή υπηρεσία καθαριότητας (WC Personnel)
 • Γεννήτρια ρεύματος ως εφεδρικό σύστημα ηλεκτροδότησης σε περίπτωση διακοπής
 • Παιδικά καρεκλάκια για να κάθονται όλοι άνετα στο τραπέζι και αλλαξιέρες για να εξυπηρετούνται οι μαμάδες με μωρά και μικρά παιδιά
Ο χώρος Κνωσσός λειτουργεί αυτόνομα στο κτήμα Αριάδνη, διαθέτει κουζίνα με σύγχρονες εγκαταστάσεις, τη δική του είσοδο, άνετο χώρο στάθμευσης (parking) με επαγγελματίες παρκαδόρους, WC με υπηρεσία καθαριότητας και WC για άτομα με κινητικά προβλήματα, καθώς και γεννήτρια ρεύματος που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του κτήματος σε περίπτωση έκτακτης διακοπής στην ηλεκτροδότηση.
Βεβαίως, το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό του κτήματος Αριάδνη, που μαζί με τους συνεργάτες μας, φροντίζει με επαγγελματισμό και επίγνωση της ευθύνης, από την αρχή μέχρι το τέλος όλες τις λεπτομέρειες κάθε εκδήλωσης, είναι από τα μεγαλύτερα προτερήματά μας!

Περιηγήσεις 360° στον χώρο ΚΝΩΣΣΟΣ

Περιηγηθείτε, κάνοντας μια βόλτα 360°, στον εσωτερικό χώρο του Κνωσσός

Περιηγηθείτε, κάνοντας μια βόλτα 360°, στον εξωτερικό χώρο του Κνωσσός

Περιηγηθείτε, κάνοντας μια βόλτα 360°, στον εξωτερικό χώρο του Κνωσσός στημένο για γαμήλια δεξίωση με buffet

Events, Γάμοι & Βαπτίσεις στον χώρο ΚΝΩΣΣΟΣ

Επικοινωνήστε & ενημερωθείτε για τις παροχές & τη διαθεσιμότητα στις επιθυμητές ημερομηνίες.