Δεξίωση γάμου υπό τους ήχους σαξόφωνου

dexiodi-gamos-ktima-ariadni-ekklisia-kalesmenoi

Στην καρδιά του καλοκαιριού, μια λαμπερή μέρα του Ιουλίου, οι μελωδίες του σαξόφωνου χάιδευαν όλες τις αισθήσεις των καλεσμένων, που βρέθηκαν στον χώρο Κνωσσός του Κτήματος Αριάδνη για τον γάμο και τη δεξίωση της Ιωάννας και του Χρήστου.

Γενική άποψη του κτήματος Αριάδνη

dexiodi gamos ktima ariadni kalesmenoi

Το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου ανθοστολίστηκε ρομαντικά, όπως και ο πλακόστρωτος διάδρομος που οδηγεί σε αυτό, αποτελώντας ένα πανέμορφο σύνολο ως εικόνα, που συμπληρώθηκε από την παρουσία των αγαπημένων ανθρώπων του ζευγαριού. Η στέψη έγινε σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, με το ζευγάρι να εκπέμπει την ευτυχία του σε όλους.

dexiodi-gamos-ktima-ariadni-ekklisia-kalesmenoi

dexiodi gamos ktima ariadni ekklisia stefana veres

gamos ktima ariadni diakosmisi ekklisia anthostolistes lampades

Το προσωπικό μας φρόντιζε με τις υπηρεσίες του προς τους καλεσμένους, εκείνοι να νιώθουν από την πρώτη στιγμή πως βρίσκονται σε έναν φιλόξενο και οικείο χώρο.

Ο Σαξοφωνίστας, κινούμενος στον χώρο της δεξίωσης και ανάμεσα στους καλεσμένους κατά τη διάρκεια του welcome drink, πρόσθετε με τις μουσικές του μια όμορφη χροιά στην μέρα και συνέβαλε στην δημιουργία ενός ζεστού κλίματος στην εκδήλωση.

dexiodi gamos ktima ariadni saxofonistas

dexiodi gamos ktima ariadni kalesmenoi kai saxofonistas

Μερικά στιγμιότυπα από τη δεξίωση, είναι μόνο ένα μικρό δείγμα για το πόσο όμορφα οργάνωσαν η Ιωάννα και ο Χρήστος τον γάμο και τη δεξίωσή τους, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες που επέλεξαν και με την ομάδα μας στο κτήμα Αριάδνη για τη φιλοξενία και το φαγητό.

Ευχόμαστε σε αυτό το γλυκό ζευγάρι να έχει άπειρη ευτυχία και βαθιά αγάπη στη ζωή τους!