Κτήμα Αριάδνη

 

ktima ariadni choros gia dexioseis faistos

Το κτήμα Αριάδνη βρίσκεται στη Βαρυμπόμπη και είναι ένας καταπράσινος χώρος ιδιαίτερης αισθητικής, που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση, όπως δεξιώσεις γάμου, βάπτισης, πάρτι, καθώς και επαγγελματικές – εταιρικές εκδηλώσεις. Πρόκειται για έναν χώρο φυσικής ομορφιάς που συνδυάζει το πράσινο, την πέτρα και το υγρό στοιχείο, όλα απόλυτα εναρμονισμένα μεταξύ τους.

Στο Blog παρουσιάζουμε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο πολλές από τις δεξιώσεις που πραγματοποιούνται στους χώρους του κτήματος και προτείνουμε να περιηγηθείτε σε αυτό για να τις απολαύσετε και να διαμορφώσετε μια γενική εικόνα για τους χώρους και τις υπηρεσίες μας. Επικοινωνώντας μαζί μας θα ορίσουμε μια συνάντηση για να σας παρουσιάσουμε το κτήμα Αριάδνη και από κοντά και να συζητήσουμε για την δική σας εκδήλωση.

Το κτήμα «Αριάδνη» προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καθώς διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, άριστη εξυπηρέτηση και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Εδώ αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε και να φιλοξενήσουμε τις εκδηλώσεις σας όπως ακριβώς τις έχετε ονειρευτεί, προσεγμένες μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια.

Υψηλή αισθητική, φίνες γεύσεις, αξεπέραστος επαγγελματισμός και τεράστια εμπειρία αναδεικνύουν το κτήμα Αριάδνη σε ιδανική επιλογή για τα πιο απαιτητικά events, όπως μπορείτε να δείτε και μέσα από το Blog, όπου παρουσιάζουμε πολλά από αυτά.

Αναλαμβάνουμε την φιλοξενία κάθε είδους κοινωνικής εκδήλωσης όπως:

  • Γάμοι
  • Βαφτίσεις
  • Πάρτυ
  • Γενέθλια

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τις Υπηρεσίες και τις παροχές στο κτήμα Αριάδνη.

Καθώς και κάθε είδους corporate event όπως:

  • Συνέδρια
  • Σεμινάρια
  • Παρουσιάσεις
  • Προγράμματα Team Building
  • Παιδικά εταιρικά πάρτι

Διαβάστε περισσότερα για τις εταιρικές εκδηλώσεις που μπορεί να αναλάβει το κτήμα Αριάδνη κάνοντας click εδώ.

Γνωρίστε τους αυτόνομους χώρους εκδηλώσεων στο κτήμα Αριάδνη, κάνοντας click στα παρακάτω links:

Χώρος εκδηλώσεων ΦΑΙΣΤΟΣ στην Βαρυμπόμπη, στο κτήμα Αριάδνη

Χώρος εκδηλώσεων ΚΝΩΣΣΟΣ στην Βαρυμπόμπη, στο κτήμα Αριάδνη

Χώρος εκδηλώσεων ΑΚΑΛΛΙΣ στην Βαρυμπόμπη, στο κτήμα Αριάδνη

Στη σελίδα του κτήματος Αριάδνη στο Facebook έχουμε πολλά να μοιραστούμε, επισκεφτείτε μας κι εκεί!

Επικοινωνήστε μαζί μας, τηλεφωνικά στο 2108169857 ή μέσω e-mail στο info@ktima-ariadni.gr και θα σχεδιάσουμε για εσάς την πιο όμορφη δεξίωση γάμου ή βάπτισης, όπως θα φιλοξενήσουμε και το πιο άρτια οργανωμένο εταιρικό event.

Το χαρακτηριστικό γεφυράκι πάνω από την πισίνα του Κνωσσός