ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Κτήμα στη βαρυμπομπη για κοινωνικεσ εκδηλωσεισ και εταιρικα events
Το κτήμα Αριάδνη βρίσκεται στη Βαρυμπόμπη και είναι ένας καταπράσινος χώρος ιδιαίτερης αισθητικής, που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση, όπως δεξιώσεις γάμου, βάπτισης, πάρτι, καθώς και επαγγελματικές – εταιρικές εκδηλώσεις.

Πρόκειται για έναν χώρο φυσικής ομορφιάς που συνδυάζει το πράσινο, την πέτρα και το υγρό στοιχείο, όλα απόλυτα εναρμονισμένα μεταξύ τους.

Επισκεφτείτε το Blog

Στο Blog παρουσιάζουμε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο πολλές από τις δεξιώσεις που πραγματοποιούνται στους χώρους του κτήματος.

Προτείνουμε να περιηγηθείτε σε αυτό για να τις απολαύσετε και να διαμορφώσετε μια συνολική εικόνα για τους χώρους και τις υπηρεσίες μας. Βέβαια, επικοινωνώντας μαζί μας θα ορίσουμε μια συνάντηση για να σας παρουσιάσουμε το κτήμα Αριάδνη και από κοντά, όπως και για να συζητήσουμε σχετικά με την δική σας εκδήλωση.

Οι Υπηρεσίες μας

Το κτήμα «Αριάδνη» προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καθώς διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, άριστη εξυπηρέτηση και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Εδώ αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε και να φιλοξενήσουμε τις εκδηλώσεις σας, όπως ακριβώς τις έχετε ονειρευτεί, προσεγμένες μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια. Υψηλή αισθητική, φίνες γεύσεις, αξεπέραστος επαγγελματισμός και τεράστια εμπειρία αναδεικνύουν το κτήμα Αριάδνη σε ιδανική επιλογή για τα πιο απαιτητικά events!

Σχεδιάζουμε εμπειρίες φιλοξενίας

Δεξιώσεις Γάμων, Βαπτίσεις & Social Events

Στο Κτήμα Αριάδνη τελούνται γάμοι και βαπτίσεις, φιλοξενούνται δεξιώσεις γάμου και βάπτισης, γιορτάζονται γενέθλια και επέτειοι, οργανώνονται βραδιές απονομής βραβείων, μένουν αξέχαστα cocktail parties δίπλα στην πισίνα.

Corporate Events

Οι χώροι του κτήματος είναι απολύτως κατάλληλοι και πλήρως εξοπλισμένοι για να να υποδεχτούν και να φιλοξενήσουν κάθε είδους εταιρικό event. Στο Κτήμα Αριάδνη γίνονται συνέδρια και ημερίδες, workshops, εταιρικές εκδηλώσεις για την κοπή της βασιλόπιτας, καθώς και προγράμματα team building.

Follow ktima.ariadni on Instagram

Use Our Hashtag on Instagram: #ktimaariadni

Επικοινωνήστε & ενημερωθείτε για τις παροχές & τη διαθεσιμότητα στις επιθυμητές ημερομηνίες.