ΓΑΜΟΣ & ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

γΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑς ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
Ο γάμος σε εκκλησάκι κι εσείς να παντρεύεστε, πλαισιωμένοι από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μέσα στην αγκαλιά ενός καταπράσινου τοπίου, παύει να είναι όνειρο και πραγματοποιείται με τον πιο ονειρεμένο τρόπο στο Κτήμα Αριάδνη. Στο ίδιο υπέροχο περιβάλλον, όπου θα ακολουθήσει μια ανεπανάληπτη δεξίωση γάμου, η οποία θα αποτελέσει ένα εορταστικό ξεκίνημα για τη νέα σας ζωή.

Επιτρέψτε μας να σχεδιάσουμε, να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε εκπλεπτυσμένες γεύσεις σε μενού buffet ή σερβιριστό και υπηρεσίες αληθινής φιλοξενίας στους καλεσμένους του γάμου σας και φυσικά σε εσάς τις ομορφότερες αναμνήσεις από αυτή τη σπουδαία μέρα.

Γάμος σε εκκλησάκι

Για τα ζευγάρια που επιθυμούν να τελέσουν θρησκευτικό γάμο, λειτουργεί εκκλησάκι σε κάθε αυτόνομο χώρο του Κτήματος Αριάδνη, όπου τελούνται γάμοι και βαπτίσεις, απαραίτητα σε συνεννόηση με την Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, όπου πρέπει να απευθύνονται τα ζευγάρια. Στον χώρο Κνωσσός το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου αγκαλιάζεται από τους ανθισμένους κήπους μας, ενώ στο χώρο Φαιστός το πέτρινο εκκλησάκι, που είναι επίσης αφιερωμένο στον Άγιο Γεώργιο είναι φωλιασμένο κάτω από τα πεύκα του κτήματος. Το Βήμα Παντοκράτορος στον χώρο Ακαλλίς, με την ιδιαίτερη μορφή του, βρίσκεται υψηλά στις προτιμήσεις πολλών ζευγαριών που το επέλεξαν για την τέλεση του γάμου τους ή τη βάπτιση του παιδιού τους.

Η ευκολία, που προσφέρει ο συνδυασμός τέλεσης του γάμου και της δεξίωσης γάμου στον ίδιο χώρο, είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που οδηγεί πολλά ζευγάρια στην απόφαση να παντρευτούν στο εκκλησάκι του κτήματος. Οι επαγγελματίες παρκαδόροι παραλαμβάνουν τα αυτοκίνητα των καλεσμένων κατά την άφιξή τους για το μυστήριο και από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι καλεσμένοι απολαμβάνουν τις όμορφες στιγμές χαράς που ακολουθούν, απαλλαγμένοι από κάθε έγνοια. Εμείς φροντίζουμε για όλα.

Πολιτικός Γάμος

Για τα ζευγάρια που ο πολιτικός γάμος αποτελεί την πρώτη επιλογή τους υπάρχει η δυνατότητα να γίνει η τελετή του πολιτικού γάμου στους χώρους του κτήματος Αριάδνη, όλες τις εποχές του χρόνου, είτε σε κάποια από τις αίθουσες, είτε στους κήπους του κτήματος, παρουσία των καλεσμένων του ζευγαριού. Έτσι, ο πολιτικός γάμος και η δεξίωση συνδέονται μεταξύ τους αρμονικά και τόσο το ζευγάρι, όσο και οι συγγενείς και καλεσμένοι τους ικανοποιούνται απόλυτα μέσα από μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας, που έχουμε σχεδιάσει γι’ αυτούς.

Δεξιώσεις Γάμου

Ό, τι κι αν έχετε σκεφτεί για την δεξίωση του γάμου σας, δεν υπερβάλουμε όταν ισχυριζόμαστε πως το υλοποιούμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και δημιουργούμε για εκείνη την ημέρα την ονειρεμένη ατμόσφαιρα που έχετε φανταστεί.

Οι Chef μας αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν γεύσεις για τον πλούσιο buffet ή να σχεδιάσουν ένα εκλεπτυσμένο σερβιριστό μενού για τη δεξίωσή σας, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και το στυλ που θέλετε να έχει ο γάμος σας. Οι εξωτερικοί χώροι του κτήματος διακοσμούνται με φανάρια, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ για την art de la table της δεξίωσης έχουμε πολλές ιδέες και προτάσεις, ειδικά για εσάς που επιθυμείτε να διαφοροποιηθείτε ακόμα περισσότερο.

Η οργάνωση κάθε δεξίωσης αποτελεί για εμάς μια ακόμα ευκαιρία για δημιουργική συνεργασία και επίτευξη ενός μοναδικού ύφους στο αποτέλεσμα! Η εφαρμογή για το event management, την οποία έχουμε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί πως είναι ένα χρησιμότατο εργαλείο τόσο για εμάς, όσο και για τα ζευγάρια. Μέσα από την προσωποποιημένη πρόσβαση που έχει κάθε ζευγάρι σε αυτή, μπορεί να διαχειριστεί τη λίστα των καλεσμένων και να εργαστεί πάνω στο πλάνο των τραπεζιών της δικής του δεξίωσης, ενώ κι εμείς από την πλευρά μας οργανώνουμε και καταγράφουμε ό, τι είναι απαραίτητο για την άριστη διεξαγωγή της.

Στις σελίδες του website που αναφέρονται στους χώρους του κτήματος Αριάδνη – Φαιστός και Ακαλλίς – μπορείτε να βρείτε κάθε πληροφορία για τα χαρακτηριστικά τους, λεπτομέρειες για τη χωρητικότητα καθενός, αλλά και μια σειρά από αφιερώματα με φωτογραφικό υλικό και βίντεο από δεξιώσεις που έχουμε φιλοξενήσει εδώ.

Όσο για τη μουσική, τον φωτισμό, τα ειδικά εφέ, τα ποτά, τα πυροτεχνήματα, τα photobooths και άλλες εκπλήξεις που προσθέτουν ξεχωριστές πινελιές σε μια δεξίωση ή ένα γαμήλιο πάρτυ, έχουμε την δυνατότητα να σας προτείνουμε λύσεις που σας ταιριάζουν.

Real Weddings στο Κτήμα Αριάδνη

Επικοινωνήστε & ενημερωθείτε για τις παροχές & τη διαθεσιμότητα στις επιθυμητές ημερομηνίες.