Δεξίωση γάμου σε Boho στυλ

Αρχές Ιουνίου και οι πρώτες δεξιώσεις πραγματοποιούνται στους εξωτερικούς χώρους του Κτήματος Αριάδνη. Οι καλεσμένοι καταφθάνουν χωρίς καθυστέρηση και εμείς φροντίζουμε για τη “ζεστή” υποδοχή και την υποδειγματική φιλοξενία τους. Το στυλ του στολισμού και όλων των επιμέρους στοιχείων παραπέμπει σε boho style, ένα στυλ που ταιριάζει πολύ τόσο στο ζευγάρι, αλλά και στο περιβάλλον μας.

Δεξίωση γάμου σε boho στυλ στο Κτήμα Αριάδνη Άποψη της φωτισμένης πισίνας στο Κτήμα Αριάδνη

Παρακολουθήστε το βίντεο και δείτε στιγμιότυπα από την άφιξη των καλεσμένων, το Bar με τα welcome drinks, τη γαμήλια τούρτα, τον στολισμό των τραπεζιών και του νυφικού τραπεζιού, καθώς και την είσοδο των νεονύμφων που έγινε εν μέσω βεγγαλικών. Μετά την κοπή της γαμήλιας τούρτας, χόρεψαν τον πρώτο τους χορό πάνω στο γεφυράκι, όπου όλοι οι καλεσμένοι μπορούσαν να τους καμαρώνουν ανεμπόδιστα.

Δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες από τη βραδιά της δεξίωσης και παρατηρήστε την ευτυχία που είναι αποτυπωμένη στα πρόσωπα της νύφης και του γαμπρού. Το στυλ της νύφης ακολουθεί το ίδιο ύφος… bohemian και της ταιριάζει άψογα. Ειδικά, το στεφάνι που στολίζει τα μαλλιά της.

Οι καλεσμένοι συγκεντρώνονται και κάθονται στα στολισμένα τραπέζια Άποψη του κεντρικού στολισμού στα τραπέζια των καλεσμένων Centerpiece είναι ένας κορμός δέντρου και πάνω του ένα γλαστράκι με λεβάντα, ντυμένο με λινάτσα. Γύρω τους υπάρχουν κεριά Η γαμήλια τούρτα πάνω στο γεφυράκι περιμένει τους νιόπαντρους να την κόψουν Η τούρτα γάμου θα κοπεί πάνω από την πισίνα αμέσως μετά την είσοδο του ζευγαριού Ο πρώτος χορός του ζευγαριού πάνω στο γεφυράκι Οι νιόπαντροι χορεύουν τον πρώτο χορό στο γεφυράκι πάνω από την πισίνα

Κλείνουμε το αφιέρωμα αυτό με τις θερμότερες ευχές μας για ευτυχία, τύχη και άπειρη αγάπη και σας προσκαλούμε να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας στο Κτήμα Αριάδνη και να σχεδιάσουμε μαζί και τη δική σας δεξίωση.