Επενδύουμε στην τεχνολογία και βελτιστοποιούμε την οργάνωση των εκδηλώσεων μας

Εφαρμογή οργάνωσης εκδηλώσεων στο Κτήμα Αριάδνη

Στο Κτήμα Αριάδνη εκσυγχρονιζόμαστε διαρκώς, τόσο σε εξοπλισμό και υποδομές, όσο και στον τομέα της διοίκησης και της διαχείρισης των project μας. Η πιο πρόσφατη οργανωτική αλλαγή μας είναι πως έχουμε υιοθετήσει μια σύγχρονη εφαρμογή, η οποία μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε με τον πιο λειτουργικό και αποτελεσματικό τρόπο τις εκδηλώσεις που φιλοξενούμε στους χώρους μας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία κερδισμένοι είστε φυσικά όλοι εσείς, οι άνθρωποι που μας εμπιστεύεστε για τις εκδηλώσεις σας, καθώς απολαμβάνετε εντελώς δωρεάν μια σειρά από online εργαλεία, που προσθέτουν επιπλέον αξία στις υπηρεσίες και τις παροχές που σας προσφέρουμε.  Παράλληλα, όλες οι ενέργειες που αφορούν την εκδήλωσή σας γίνονται ηλεκτρονικά, εύκολα, γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια, έχοντας σχεδόν εξαλείψει την πιθανότητα του ανθρώπινου λάθους ή της κακής συνεννόησης, αφού η πλατφόρμα της εφαρμογής Event Reception είναι προσβάσιμη ανά πάσα στιγμή τόσο από εμάς όσο και από εσάς (με σύνδεση μέσω προσωπικού κωδικού) και όλα συμπληρώνονται και παρακολουθούνται online!

Συνοπτικά αναφέρουμε μερικές ενδεικτικές δυνατότητες που έχουν εντελώς δωρεάν όλα τα ζευγάρια που επιλέγουν το Κτήμα Αριάδνη για τη δεξίωση του γάμου ή τη βάπτιση του μωρού τους, αλλά και γενικότερα όλοι οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται για τις εκδηλώσεις τους:

  • Όλη η επικοινωνία μας, το συμφωνητικό κλπ καταχωρούνται στην εφαρμογή, διαχειρίζονται μέσα από αυτή κι έχουμε από κοινού πρόσβαση.
  • Δημιουργείτε, συμπληρώνετε και διαχειρίζεστε τη λίστα των καλεσμένων σας online, μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού στην εφαρμογή. Οι καλεσμένοι χωρίζονται σε καλεσμένους γαμπρού και καλεσμένους νύφης.
  • Το πλάνο του χώρου για την ημέρα της δεξίωσης δημιουργείται ηλεκτρονικά από εμάς και εσείς τοποθετείτε σε τραπέζια τους καλεσμένους της λίστας σας με 2 κλικς
  • Την ημέρα της δεξίωσης αποστέλλεται SMS στους καλεσμένους που τους ενημερώνει για τον αριθμό του τραπεζιού και τον χάρτη πρόσβασης στον χώρο.
  • Κατά την άφιξη των καλεσμένων ενημερώνεται η κατάσταση – λίστα καλεσμένων κι έτσι γνωρίζουμε κι εμείς κι εσείς σε πραγματικό χρόνο τον αριθμό των καλεσμένων, αλλά και τον συνολικό τους αριθμό.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα features, που θα έχετε στη διάθεσή σας δωρεάν. Κατά την επίσκεψή σας στο Κτήμα Αριάδνη θα ενημερωθείτε αναλυτικά για το πώς θα συνεργαστούμε μεταξύ μας, έχοντας την εφαρμογή ως ένα χρήσιμο εργαλείο για την καλύτερη οργάνωση. Κερδίζουμε χρόνο, ελαχιστοποιούμε λάθη, προσθέτουμε αξία στη συνολική εμπειρία!

Καλέστε μας στο 2108169857 ή στείλτε μας e-mail στο info@ktima-ariadni.gr και ελάτε να συζητήσουμε τη δική σας όμορφη μέρα.