ΒΑΠΤΙΣΗ, ΔΕΞΙΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

γΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑς, ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ, ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟς ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΕς ΣΤΙΓΜΕς.
Στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στον χώρο Φαιστός και στο Βήμα Παντοκράτορος στον χώρο Ακαλλίς τελούνται βαπτίσεις, πάντα σε συνεννόηση με την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως.

Στο προσεγμένο και εξοχικό περιβάλλον του κτήματος, όλοι απολαμβάνουν υπηρεσίες φιλοξενίας που κάνουν τη μέρα ξεχωριστή, ενώ οι μικροί καλεσμένοι χαίρονται με την ψυχή τους το παιχνίδι στη φύση!

Γάμος & Βάπτιση μαζί

Η γαμοβάπτιση, όπως συνηθίζεται να λέγεται από όλο και περισσότερους, έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε τάση και αυτό το διπλό μυστήριο κερδίζει την προτίμηση αρκετών. Αποτελεί όλο και πιο συχνά επιλογή για πολλά ζευγάρια, που ακόμα κι αν έχουν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, αποφασίζουν να τελέσουν και θρησκευτικό γάμο την ίδια ημέρα με τη βάπτιση του παιδιού τους.

Στα εκκλησάκια του Κτήματος Αριάδνη, σε συνεννόηση με την Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, προγραμματίζεται, όποτε ζητηθεί, διπλό μυστήριο, ώστε να πραγματοποιηθούν ο γάμος και η βάπτιση διαδοχικά για ένα ζευγάρι και το παιδάκι τους.

Κατά τη διάρκεια του γάμου και της βάπτισης φροντίζουμε πάντα να υπάρχει stand με δροσερό νερό, που σερβίρεται από το προσωπικό μας, ενώ αμέσως μετά, ακολουθεί η ενότητα του welcome drink και των finger food, που χρωματίζει γευστικά τον χρόνο που μεσολαβεί από το τέλος του γάμου και της βάπτισης, μέχρι την έναρξη της δεξίωσης. Η δεξίωση για τον γάμο και τη βάπτιση πραγματοποιείται στους κήπους ή και στην αίθουσα κάθε χώρου, αναλόγως την εποχή και τον καιρό και έχει όποιο στυλ επιθυμεί το ζευγάρι. Συνήθως, όταν πρόκειται για γαμοβάπτιση, η ευρηματικότητα κερδίζει, αφού συνδυάζονται αριστοτεχνικά, wedding themes με διακοσμητικές λεπτομέρειες και στοιχεία που ταιριάζουν στη βάπτιση!

Παιδικά Πάρτι

Τα παιδιά λατρεύουν να βρίσκονται στο φυσικό τοπίο και στο Κτήμα Αριάδνη διατηρούμε ένα καταπράσινο περιβάλλον, που όλοι χαίρονται να απολαμβάνουν.

Τόσο στους εξωτερικούς χώρους του κτήματος, όσο και στις αίθουσες διοργανώνονται παιδικά πάρτυ όλο τον χρόνο. Από παιδικά πάρτυ γενεθλίων και μασκέ πάρτυ, μέχρι εταιρικά παιδικά parties, με πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες, φουσκωτά παιχνίδια και προσεγμένο μενού, ειδικά διαμορφωμένο, ανάλογα με το ηλικιακό group των παιδιών και το είδος του party.

Ένα Kids meal είναι δυνατό να διαμορφωθεί για εκείνη την ημέρα για όλους τους μικρούς καλεσμένους, ενώ για τους μεγάλους υπάρχει η επιλογή του buffet, όπως και άλλες. Είτε, δηλαδή, πρόκειται για πρωινή, μεσημεριανή ή απογευματινή εκδήλωση, οι προτάσεις των Chef μας ικανοποιούν κάθε φορά τις ειδικές απαιτήσεις, ετοιμάζοντας ακόμα κι ένα θεσπέσιο brunch, αν ταιριάζει με το στυλ και την ώρα του πάρτυ.

Στις σελίδες του website που αναφέρονται στους χώρους του κτήματος Αριάδνη – Φαιστός και Ακαλλίς – μπορείτε να βρείτε κάθε πληροφορία για τα χαρακτηριστικά τους, λεπτομέρειες για τη χωρητικότητα καθενός, αλλά και μια σειρά από αφιερώματα με φωτογραφικό υλικό και βίντεο από πάρτυ, δεξιώσεις και άλλες εκδηλώσεις που έχουμε φιλοξενήσει εδώ.

Real Events for kids στο Κτήμα Αριάδνη

Επικοινωνήστε & ενημερωθείτε για τις παροχές & τη διαθεσιμότητα στις επιθυμητές ημερομηνίες.