Φόρμα Ενδιαφέροντος για το Κτήμα Αριάδνη

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε με όσο το δυνατό πιο ακριβή τρόπο τα ακόλουθα πεδία. Όλα τα πεδία πρέπει να είναι συμπληρωμένα για να ολοκληρωθεί η αποστολή.

Πολύ σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να έχουμε μια προσωπική συζήτηση και να ορίσουμε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση, ώστε να δείτε και από κοντά τους χώρους μας στο Κτήμα Αριάδνη.

Επιλέξτε


Χώρος ΦΑΙΣΤΟΣ

Διαθέτει υπαίθριο χώρο χωρητικότητας 450 ατόμων για καθιστό γεύμα και 1500 ατόμων για εκδήλωση όρθιου cocktail, καθώς επίσης και αίθουσα χωρητικότητας 450 ατόμων για καθιστό γεύμα και 600 ατόμων για εκδήλωση όρθιου cocktail. Δείτε εδώ αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά για τον αυτόνομο χώρο Φαιστός.

dexiosi gamou faistos ktima ariadni varibobi

Χώρος ΚΝΩΣΣΟΣ

Διαθέτει υπαίθριο χώρο χωρητικότητας 500 ατόμων για καθιστό γεύμα και 2000 ατόμων για εκδήλωση όρθιου cocktail, μεγάλη αίθουσα χωρητικότητας 330 ατόμων για καθιστό γεύμα και 500 ατόμων για εκδήλωση όρθιου cocktail, καθώς επίσης και μικρή αίθουσα χωρητικότητας 80 ατόμων για καθιστό γεύμα και 150 ατόμων για εκδήλωση όρθιου cocktail. Δείτε εδώ αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά του χώρου Κνωσσός.

Κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη. Υπαίθριοι χώροι και αίθουσες για κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις

Χώρος ΑΚΑΛΛΙΣ

Πρόκειται για υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων, που διαθέτει κάθε απαραίτητη υποδομή και στεγασμένο χώρο για να φιλοξενεί εκδηλώσεις μέχρι και 200 ατόμων σε καθιστό setup και ως και 400 ατόμων, ορθίων, σε εκδήλωση πάρτι στον χώρο κάτω από το σκέπαστρο. Η συνολική χωρητικότητα του Akallis αγγίζει τα 800 άτομα. Δείτε εδώ αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του χώρου Ακαλλίς.

Κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη. Υπαίθριοι χώροι και αίθουσες για κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις

Κτήμα Αριάδνη | Χαλκίδος 90 | Βαρυμπόμπη Τ.Κ. 13671

info@ktima-ariadni.gr | 210 81 69 857