Δεξίωση γάμου με βροχερό καιρό και το πιο γλυκό καλωσόρισμα

Μπορεί ο καιρός τον περασμένο Ιούνιο να ήταν κατά βάση άστατος και βροχερός, αυτό όμως δεν επηρέασε τις δεξιώσεις που φιλοξενήσαμε στους χώρους του κτήματος. Είμαστε καλά οργανωμένοι και έτοιμοι να ακολουθήσουμε νέο πλάνο όποτε χρειαστεί.

Βροχερός ήταν ο καιρός και τη μέρα του γάμου που παρουσιάζουμε σε αυτή την ανάρτηση, όμως φτάνοντας οι καλεσμένοι αντίκρισαν την ιδιαίτερη ομορφιά του τοπίου και απόλαυσαν το πιο γλυκό καλωσόρισμα. Αρχικά στο τραπέζι ευχών, που είχε χειροποίητα γλυκίσματα για όλους και στη συνέχεια στο Bar με τα welcome drinks με βάση τη σαμπάνια, που τους περίμενε στον στεγασμένο χώρο έξω από την αίθουσα του χώρου Κνωσσός.

Στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε περισσότερα από τον χώρο της δεξίωσης λίγο πριν καταφθάσουν οι πρώτοι καλεσμένοι.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας δώσουν μια ακόμα καλύτερη εικόνα των χώρων, όπως ετοιμάστηκαν για να υποδεχτούν τους καλεσμένους και το νιόπαντρο ζευγάρι.

τραπέζι ευχών γεμάτο γλυκίσματα και κεράσματα για τους καλεσμένους τραπέζι ευχών και candybar μαζί για το καλωσόρισμα των καλεσμένων Γλυκά κεράσματα στην είσοδο της δεξίωσης γαμήλια cupcakes για το τραπέζι υποδοχής cakepops για το candy bar

Προετοιμάζοντας τα ποτά υποδοχής για τους καλεσμένους Όμορφο σκηνικό μιας βροχερής μέρας στην αρχή του καλοκαιριού Νυφικό τραπέζι στην αίθουσα Κνωσσός στο κτήμα Αριάδνη με θέμα την πισίνα Στολισμός τραπεζιών Αίθουσα δεξίωσης Κνωσσός στο κτήμα Αριάδνη Το προσωπικό του κτήματος φροντίζει κάθε λεπτομέρεια Κεντρικός στολισμός τραπεζιών δεξίωσης Στολισμένη αίθουσα δεξίωσης Οι εξωτερικοί χώροι του κτήματος

Σαμπάνιες και αφρώδεις οίνοι για τα welcome drinks Το bar για την υποδοχή των καλεσμένων Το νυφικό τραπέζι Στολισμένο τραπέζι στην αίθουσα με φόντο τον κήπο Άποψη της αίθουσας Κνωσσός Διακόσμηση τραπεζιών δεξίωσης Centerpiece με λουλούδια και κεριά που επιπλέουν σε ψηλά βάζα με νερό Οι μπουφέδες στήθηκαν στον στεγασμένο χώρο μπροστά από την αίθουσα

Ευχόμαστε στο ζευγάρι να είναι ευτυχισμένοι και πάντα δεμένοι ο ένας με τον άλλο.

Για να οργανώσουμε και να φιλοξενήσουμε και τη δική σας δεξίωση, καλέστε μας στο 2108169857  ή στείλτε μας μήνυμα στο info@ktima-ariadni.gr, προκειμένου να ορίσουμε μια προσωπική συνάντηση και να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας παρουσιάζοντάς σας τις υπηρεσίες, τις παροχές και τις ιδέες μας.