Φθινοπωρινός γάμος και βάπτιση, Κυριακή μεσημέρι

Φθινοπωρινός γάμος και βάπτιση fthinoporinos gamos vaptisi ekklisaki ktima ariadni

Η Ναταλία και ο Αποστόλης είναι ένα γλυκύτατο ζευγάρι που είχαμε την χαρά να παντρέψουμε στο κτήμα Αριάδνη τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το ζευγάρι, πέρα από χαμογελαστό και αγαπημένο, είναι και περήφανοι γονείς του αγοριού που έκλεψε τις καρδιές μας, του μικρού Ιωάννη. Ο γιος του ζευγαριού βαπτίστηκε στο εκκλησάκι του κτήματος, τον Άγιο Γεώργιο, αμέσως μετά τον θρησκευτικό γάμο των γονιών του και στη συνέχεια γιόρτασαν οι τρεις τους μαζί με τους καλεσμένους τους, αυτή τη διπλή χαρά.

Ο γάμος, η βάπτιση και η δεξίωση που ακολούθησε έγιναν Κυριακή μεσημέρι, μια ηλιόλουστη και όμορφα ζεστή μέρα του Σεπτεμβρίου. Είχαμε συμφωνήσει μαζί με το ζευγάρι την ροή του προγράμματος, καθώς και πού θα λάμβανε χώρα κάθε γεγονός. Έτσι, οι καλεσμένοι αρχικά ήταν παρόντες στον κήπο έξω από το εκκλησάκι του χώρου Κνωσσός, όπου τελέστηκαν τα δύο μυστήρια. Τόσο το ζευγάρι, οι κουμπάροι και οι ιερείς, όσο και οι καλεσμένοι, ήταν όλοι προφυλαγμένοι από τον ήλιο χάρη στις τέντες που είχαμε τοποθετήσει εκεί.

Στη συνέχεια πέρασαν όλοι στους κήπους δίπλα στην αίθουσα και την πισίνα. Εκεί τους περίμεναν γευστικά ποτά καλωσορίσματος και περαστά finger foods. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να χαρούν το καταπράσινο περιβάλλον του κτήματος και να συζητήσουν χαλαρά μεταξύ τους, ενώ τα παιδιά ξεκίνησαν αμέσως το παιχνίδι τους απολαμβάνοντας την υπέροχη μέρα και το γκαζόν του κήπου.

Στην αίθουσα Κνωσσός ήταν όλα έτοιμα, όπως ακριβώς είχε ονειρευτεί το ζευγάρι, ενώ στην είσοδό της, ένα ρομαντικά στολισμένο τραπέζι ευχών, το οποίο επιμελήθηκαν η Χριστίνα και η Κάλλια από την Blue Handmade Creations, περίμενε τους καλεσμένους γεμάτο γλυκά κεράσματα για τον γάμο και τη βάπτιση. Οι γαλάζιες ορτανσίες στις γυάλες και τα παπιγιόν με τον αριθμό του τραπεζιού στόλιζαν χαρούμενα τα τραπέζια, ενώ οι λευκές μπομπονιέρες συμπλήρωναν ρομαντικά τη διακόσμηση. Τους μικρούς καλεσμένους περίμενε μια όμορφη έκπληξη στην καρέκλα τους, που τους κράτησε ευχάριστα απασχολημένους όσο κάθονταν στο τραπέζι με τους γονείς τους, αλλά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον κήπο.

Οι καλεσμένοι, την ώρα του γεύματος, σερβιρίστηκαν από buffet που περιελάμβανε προσεγμένες γεύσεις με κρεατικά και φυσικά επιλογές από δροσερές σαλάτες, ορεκτικά και συνοδευτικά. Στο live cooking stand, το ριζότο συναγωνίστηκε τα ζυμαρικά σε γεύση, με τον αγώνα να κρίνεται τελικά αμφίρροπος, καθώς αγαπήθηκαν εξίσου από τους καλεσμένους!

Στις φωτογραφίες αποτυπώνονται στιγμές από την ημέρα του γάμου και της βάπτισης, όπως και τα αληθινά χαμόγελα ευτυχίας στα πρόσωπα του γαμπρού και της νύφης!

Φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-welcome-guests_0367 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-stolismos-ekklisias__0275 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-kiriaki-mesimeri-kalesmenoi_0251 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-kiriaki-mesimeri_0248 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-kiriaki-mesimeri_ekklisaki_0262 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-kiriaki-mesimeri_tenta-0256 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-pougia-rizi__0280 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-ekklisaki_0346 Φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-welcome-drinks_0381 Φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-welcome-drinks_0363 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-finger-food_0373 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-mpalonia-pisina__0285 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-kiriaki-mesimeri-pisina_0286 Φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-trapezi-vivlio-efxon_0390

φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-candy-bar_0389 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-mpiskota-papigion_0298 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-cookies-papigion_0299 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-dexiosi-0314 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-stolismos-trapeziou_0302 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-centerpiece-ortansia_0305 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-kentriki-diakosmisi-trapeziou_0306 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-centerpiece-0310 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-mpomponiera-pougki-dentro-zois_0303 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-favor-bag-kids_0309 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-kids-giftbag_0329 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-nifiko-trapezi_0313 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-stolismos-gamilio-trapezi_0371 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-nifiko-trapezi-lampades_0372 Φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-tourta-gamou_0407 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-gamilia-tourta_0404

φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-kalesmenoi_0409 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-niopantroi_0423 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-kopi-tourtas_0412 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-eisodos-gamilia-tourta_0415 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-protos-xoros-zevgariou_0435 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-catering-buffet-menu_0440 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-plato-tiria_0398 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-buffet_0401 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-pasta_0393-a φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-rizoto_0392 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-catering-buffet-menu_0444 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-buffet_0431 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-ariadni-kiriaki-mesimeri__0282 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-ariadni_0287 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-0335 φθινοπωρινός γάμος fthinoporinos-gamos-vaptisi-ktima-aithousa-knossos_0318

Ευχόμαστε στη Ναταλία και τον Αποστόλη να ζουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, να χαίρονται τον γιο τους και εκείνος να μεγαλώνει χαρούμενος, γερός και να έχει καλή πρόοδο και τύχη στη ζωή του.