Στολισμός γάμου με baby breath και φυσικά υλικά

gamos-dexiosi-ariadni-natural-ilika-0188

Αν και ο Σεπτέμβριος πλησίαζε στο τέλος του, η μέρα ήταν τέλεια, ζεστή και καλοκαιρινή. Οι ετοιμασίες στον χώρο Φαιστός για τον απογευματινό γάμο ξεκίνησαν από νωρίς, ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους! Το προαύλιο στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στολίστηκε με φυσικά υλικά για τον γάμο, ενώ στα τραπέζια της δεξίωσης, τα μεγάλα κηροπήγια στο κέντρο θα φώτιζαν ρομαντικά τον χώρο όλο το βράδυ.

Baby breath και φυσικά υλικά πρωταγωνιστούν στη διακόσμηση που επέλεξε το ζευγάρι. Μεγάλα καλάθια,ξύλινα τελάρα και χοντρά σχοινιά, που δένουν σε διάφορους κόμπους, συμπληρώνουν τον στολισμό. Στο ίδιο ύφος και το τραπέζι ευχών στην είσοδο του χώρου δεξίωσης. Το λευκό κυριαρχεί.

Τραπέζι ευχών σε ρομαντικό ύφος τραπέζι ευχών σε λευκό και μπεζ αποχρώσεις Λευκά φανάρια στολισμένα με λουλούδια Καλάθια με baby breath στολίζουν τον χώρο

Δείτε στιγμιότυπα από την προετοιμασία του κτήματος ή οποία πάντα ξεκινά όσο νωρίς χρειάζεται και προχωρά σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει προηγηθεί κάθε φορά. Το προσωπικό και οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν το setup των τραπεζιών της δεξίωσης, την προετοιμασία της εκκλησίας και το στήσιμο των καθισμάτων για την ώρα του μυστηρίου, την χωροθέτηση του buffet όταν το μενού είναι σε μπουφέ και γενικότερα φροντίζουν κάθε λεπτομέρεια υπό την καθοδήγηση του Μετρ και την επίβλεψη του Επικεφαλής των Μετρ. Η ομάδα μας συνεργάζεται αρμονικά με όλους τους επαγγελματίες που βρίσκονται από νωρίς στο κτήμα είτε με την ιδιότητα του event planner, είτε ως υπεύθυνοι για τον στολισμό. Ο maitre, βεβαίως, κατέχει τον ρόλο “κλειδί” και επιδιώκει να συντονίσει και να διευκολύνει τη δουλειά όλων, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άψογο και να προέρχεται από την κοινή προσπάθεια.

gamos-dexiosi-ariadni-natural-ilika-0222 Baby breath για τη διακόσμηση στο τραπέζι ευχών Λευκά και μπεζ χρώματα για το τραπέζι με το βιβλίο ευχών Ρομαντικός στολισμός με φυσικά υλικά Στολισμός εκκλησίας Συντριβάνι στο κτήμα Αριάδνη Στολισμός στα παράθυρα της εκκλησίας Κόμποι σε χοντρά σχοινιά στολίζονται με μπουκετάκια baby breath Ιδιαίτερος στολισμός στο εκκλησάκι Λευκά φανάρια στολισμένα με λουλούδια Κολυμπήθρα στολισμένη για τη βάπτιση που θα γίνει μετά τον γάμο Η καμπάνα στο εκκλησάκι του κτήματος Αριάδνη είναι στοιχείο που συνήθως στολίζεται Άποψη από το εκκλησάκι και τον στολισμό για τον γάμο και τη βάπτιση Το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στον χώρο Φαιστός του κτήματος Αριάδνη Οι υπέροχοι κήποι του κτήματος Αριάδνη με το συντριβάνι στη λιμνούλα Τα καθίσματα για τους καλεσμένους τοποθετούνται στο πλακόστρωτο έξω από την εκκλησία Λεπτομέρειες του στολισμού της εκκλησίας Στολισμός γάμου στην εκκλησία

Για να φιλοξενήσουμε και τη δική σας δεξίωση, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2108169857 και να έρθετε εδώ, όπου τα όνειρα πραγματοποιούνται!