Γάμος στο εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου σε ρομαντικό ύφος

stolismos ekklisias lila set koumparou

Το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στον χώρο Κνωσσός του κτήματος Αριάδνη αποτελεί τέλεια επιλογή για μεγάλο αριθμό ζευγαριών, που επιθυμούν να παντρευτούν ή να βαπτίσουν το παιδάκι τους, σε ένα καταπράσινο, όμορφο και γαλήνιο περιβάλλον, το οποίο συγκεντρώνει πλήθος προτερημάτων, καθώς και μια σειρά υπηρεσιών, που εγγυώνται το άριστο τελικό αποτέλεσμα.

Από την είσοδο του κτήματος για τον χώρο Κνωσσός, αφήνοντας πίσω την πισίνα και ανεβαίνοντας ένα επίπεδο, ξεκινά το πλακόστρωτο μονοπάτι που οδηγεί μπροστά στο εκκλησάκι. Το μονοπάτι διασχίζει τον κατάφυτο κήπο στην μια πλευρά του κτήματος, η οποία οριοθετείται από φοινικόδεντρα και μοσχοβολά από τα λουλούδια και τις όμορφες τριανταφυλλιές. Δίπλα σ’ αυτές τοποθετούμε τα καθίσματα για τους καλεσμένους, απ’ όπου παρακολουθούν το μυστήριο, το οποίο τελείται στο πλακόστρωτο μπροστά από την εκκλησία.

Σε κάθε γάμο, βάπτιση και γαμοβάπτιση, το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και ο περιβάλλων χώρος, στολίζονται ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε ζευγαριού, το θέμα που έχουν επιλέξει για τη διακόσμηση, τα χρώματα που αποφάσισαν να συνδυάσουν για να χρωματίσουν την μέρα τους. Στον γάμο που παρουσιάζουμε στο φωτογραφικό υλικό της ανάρτησης, το στυλ είναι ρομαντικό και το κύριο χρώμα είναι το απαλό λιλά, η “ήρεμη δύναμη” του χρώματος της λεβάντας.

stolismos ekklisias fanaria lilac kordeles lefkes mpales
Επιβλητικά λευκά φανάρια, λιλά υφάσματα και κορδέλες και “πλεκτές” μπάλες στολισμένες με λευκά λουλούδια, διακοσμούν τον διάδρομο και την εκκλησία
stolismos ekklisias fanaria lilac kordeles lefkes mpales
Στολισμός εκκλησίας λιλά και λευκό, με μπάλες και φανάρια

Ο γαμπρός κρατά την ανθοδέσμη και περιμένει τη νύφη
Περιμένοντας την νύφη, ο γαμπρός φωτογραφίζεται με συγγενείς και φίλους
Το προσωπικό του κτήματος σερβίρει κρύο νερό στους καλεσμένους του γάμου
Στους καλεσμένους σερβίρεται από το προσωπικό μας δροσερό νεράκι καθ’όλη τη διάρκεια του μυστηρίου

Το έθιμο με το ρύζι στον γάμο τηρείται χωρίς περιορισμούς στο κτήμα Αριάδνη
Οι καλεσμένοι στο κτήμα Αριάδνη πετούν ρύζι στον χορό του Ησαΐα

Σε κάθε μυστήριο, που τελείται στις εκκλησίες του κτήματος Αριάδνη (Άγιος Γεώργιος στον χώρο Κνωσσός, Άγιος Γεώργιος στον χώρο Φαιστός, Βήμα Παντοκράτορος στον χώρο Ακαλλίς), το προσωπικό μας φροντίζει και εξυπηρετεί τόσο τους ιερείς, όσο και τους φωτογράφους σε ό,τι χρειάζονται και φυσικά μεριμνά να παρέχει στους καλεσμένους σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που τους κάνουν να αισθάνονται όμορφα, φιλόξενα, ξεχωριστά.

Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε για το δικό σας γάμο ή βάπτιση και να σχεδιάσουμε την ωραιότερη μέρα της ζωής σας! Καλέστε μας τηλεφωνικά στο 2108169857 ή στείλτε μας e-mail στο info@ktima-ariadni.gr