Γάμος στο εκκλησάκι και δεξίωση στην πισίνα του Κνωσσός

Το μυστήριο του γάμου στον Άγιο Γεώργιο στο Κτήμα Αριάδνη και η δεξίωση γάμου που ακολούθησε πλάι στην πισίνα, πρέπει να είναι από τα γεγονότα που συζητιούνται ακόμα μεταξύ φίλων και συγγενών του ζευγαριού, για την υπέροχη ατμόσφαιρα, τη χαρά και το κέφι όλων!

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Εμπνευστείτε ελεύθερα από τον στολισμό της εκκλησίας, την όμορφη εμφάνιση της νύφης, το καλοκαιρινό τραπέζι ευχών και τον θαλασσινό στολισμό των τραπεζιών της δεξίωσης. Trendy στοιχείο, οι πέρλες στις μπομπονιέρες που πλέον έχουν γίνει εξαιρετικά hot τάση!

Για να φιλοξενήσουμε και τη δική σας εκδήλωση, αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2108169857, στο info@ktima-ariadni.gr ή να συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος κάνοντας click εδώ, ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

Ακολουθήστε μας και στα Social Media για να αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας, να μας στέλνετε τις δικές σας φωτογραφίες, να παίρνετε ακόμα περισσότερες ιδέες, να εμπνέεστε και να ζείτε τη χαρά και άλλων ζευγαριών, να μοιράζεστε στιγμές που ζήσατε στους χώρους μας. Θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε το επίσημο hashtag #ktimaariadni στις αναρτήσεις σας που αφορούν στο Κτήμα Αριάδνη και όλους τους χώρους του.

Facebook

Instagram

Pinterest

Τις θερμότερες ευχές μας στο ζευγάρι και η ώρα η καλή σε όσους ετοιμάζεστε για τον δικό σας γάμο.