Γάμος και δεξίωση στο Κνωσσός: Με ρομαντική διάθεση και live μουσική

To ekklisaki sto Knossos

Ως το πρωί κράτησε το γαμήλιο γλέντι της Ιφιγένειας και του Θωμά στον χώρο Κνωσσός του κτήματος Αριάδνη. Το ζευγάρι επέλεξε το εκκλησάκι του Κνωσσός για να τελέσει τον γάμο του στις αρχές του Σεπτέμβρη και την αίθουσα Κνωσσός για να δεξιωθεί στη συνέχεια τους καλεσμένους του.

Το κτήμα διακοσμήθηκε ρομαντικά με φανάρια, κεριά, υφάσματα. Στον κήπο στήθηκαν bamboo σαλόνια και stools για την υποδοχή των καλεσμένων πριν το μυστήριο, αλλά και αμέσως μετά από αυτό για να απολαύσουν σε χαλαρό κλίμα ένα welcome drink και αρκετή κουβεντούλα μεταξύ τους.

στολισμένος διάδρομος
Στολισμένος διάδρομος για το εκκλησάκι
εκκλησάκι στο Κνωσσός
Σχεδόν όλα είναι έτοιμα στο εκκλησάκι για τον γάμο
βαζάκι με λουλούδια στις καρέκλες της εκκλησίας
Οι καρέκλες που τοποθετήθηκαν έξω από το εκκλησάκι για τους καλεσμένους του γάμου, στολίστηκαν με ένα βαζάκι με λουλούδια

Τα τραπέζια μέσα στην αίθουσα στρώθηκαν από εμάς στην ώρα τους με λευκά τραπεζομάντιλα και μπεζ ναπερόν και στο κέντρο τους φτιάξαμε μια “φωλιά” από ύφασμα σε χρώμα craft. Πάνω σε αυτή βρήκαν τη θέση τους τα centerpieces, που ήταν ξύλινα δοχεία με φρέσκα λουλούδια σε παστέλ χρώματα.

Στολισμένη ροτόντα
Ολοκληρωμένο setup τραπεζιού της δεξίωσης
στολισμένη αίθουσα Κνωσσός
Η αίθουσα Κνωσσός διακοσμημένη για τον γάμο της Ιφιγένειας και του Θωμά
νυφικό τραπέζι στο Κνωσσός
Το νυφικό τραπέζι έχει ανεμπόδιστη θέα σε όλη την αίθουσα Κνωσσός

Το τραπέζι ευχών τοποθετήθηκε στον κήπο με φόντο την αίθουσα. Ήταν ρομαντικό και τα αντικείμενα που επιλέχθηκαν για τη διακόσμησή του, του έδιναν vintage ύφος. Μινιατούρες αντικέ, όπως μια παλιά ραπτομηχανή, φανάρια γυάλινα και ψάθινα, καθώς και μια συλλογή από διάφορες γυάλες γεμάτες κουφέτα και άλλα γλυκίσματα γέμιζαν το τραπέζι, το οποίο ήταν στρωμένο με υφάσματα σε λευκό και σκούρο ροζ χρώμα (dusty rose) με μερικές “πινελιές” λινάτσας (πουγκάκια με λεβάντα).

τραπέζι ευχών
Το τραπέζι για το βιβλίο ευχών, ρομαντικό σε vintage style
στολισμός τραπεζιού
Centerpiece ξύλινο κουτί με φρέσκα λουλούδια

Όλα κύλησαν περίφημα στον γάμο της Ιφιγένειας και του Θωμά και μάλιστα η ζωντανή ορχήστρα με την Ελένη Λεγάκη που είχαν φέρει για το γλέντι τους, άναψε το κέφι και το κράτησε ζωντανό μέχρι το πρωί, με τους νιόπαντρους και τους καλεσμένους να ξεφαντώνουν με την ψυχή τους.

Πάντα χαρές στη ζωή σας Ιφιγένεια και Θωμά και πολλά πολλά χαμόγελα!