Γάμος στο εκκλησάκι του Φαιστός: Η Μαρία, ο Γιώργος και το vintage σκηνικό

Γάμος στο εκκλησάκι του Φαιστός

Υποσχεθήκαμε ξεχωριστή ανάρτηση για να σας δείξουμε εικόνες από τον γάμο της Μαρίας και του Γιώργου που έγινε στο εκκλησάκι του Φαιστός στις 27 του Σεπτέμβρη και είμαστε πανέτοιμοι για να το κάνουμε ευθύς αμέσως! Με ένα click εδώ μπορείτε να θυμηθείτε την διακόσμηση της αίθουσας Φαιστός την ημέρα του γάμου τους.

Ο γάμος της Μαρίας και του Γιώργου έγινε στο εκκλησάκι του Φαιστός
Η αίθουσα Φαιστός διακοσμημένη και έτοιμη για τη δεξίωση γάμου της Μαρίας και του Γιώργου
Η αίθουσα Φαιστός όπως φαίνεται από τον κήπο
Η αίθουσα Φαιστός όπως φαίνεται από τον κήπο. Ο ουρανός ήταν κυρίως συννεφιασμένος, αλλά η διάθεση ήταν το ακριβώς αντίθετο!

Ο γάμος τους ήταν σε vintage στυλ με έντονη την παρουσία των βασιλικών, σε γλάστρες ντυμένες στα κίτρινα ή σε λινάτσα. Παλιές κορνίζες κρέμονταν από το δέντρο μπροστά στο εκκλησάκι, μαζί με λεμόνια και μικρά φαναράκια. Βρήκαμε κι εμείς την ευκαιρία και “καδράραμε” σε μια από τις κορνίζες το εκκλησάκι μας!

Τη διακόσμηση, την οποία επιμελήθηκε η ομάδα melgrouplab συμπλήρωνε μια παλιά βαλίτσα ακουμπισμένη στα σκαλοπάτια, γεμάτη με βασιλικούς και τυλιγμένη με ιβουάρ γάζες, ενώ η λινάτσα στόλιζε τις λαμπάδες – κεριά και το τραπέζι με τον δίσκο για το μυστήριο. Μια σύνθεση με μωβ ορχιδέες και κομμένα λεμόνια στόλιζε την πόρτα της εκκλησίας και ένα ακόμη κρεμόταν μαζί με λευκά υφάσματα από την καμπάνα.

Ο στολισμός της εκκλησίας για τον γάμο της Μαρίας και του Γιώργου
Η εκκλησία του χώρου Φαιστός διακοσμήθηκε σε vintage style με πολλούς βασιλικούς και παλιές κορνίζες

Ο καιρός ήταν συννεφιασμένος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του χώρου, αλλά είχαμε λάβει τα μέτρα μας ώστε να μη χαλάσει αυτό τα σχέδια του ζευγαριού. Άλλωστε, το προαύλιο της εκκλησίας, όπου τοποθετούμε και καθίσματα για τους καλεσμένους, καθώς και μπουφέ με εμφιαλωμένο νερό, είναι καλυμμένο μόνιμα με τέντες. Για το μυστήριο, χρειάστηκε να ανοίξουμε μια επιπλέον πτυσσόμενη τέντα, ώστε να προφυλάξουμε και το ζευγάρι από τις διαθέσεις του καιρού.

Ψιλοβρέχει για λίγη ώρα όταν αρχίζουν να φθάνουν οι καλεσμένοι
Μερικές ψιχάλες μάς βρήκαν προετοιμασμένους και δεν επηρέασαν τη διάθεση κανενός

Αν και άρχισε να ψιλοβρέχει για λίγη ώρα όταν άρχισαν να φθάνουν οι πρώτοι καλεσμένοι, τελικά ο καιρός δεν κατάφερε να πτοήσει κανέναν. Ο γάμος έγινε σε κλίμα ευχάριστο για όλους, ενώ η συγκίνηση ήταν εμφανής στους κοντινούς ανθρώπους του ζευγαριού.

Ήταν άλλος ένας όμορφος φθινοπωρινός γάμος, με πολλή χαρά, αλλά και αρκετή συγκίνηση, που το γλέντι του συνεχίστηκε με άριστη διάθεση και πολύ χορό στην αίθουσα Φαιστός, η οποία είχε διακοσμηθεί αναλόγως, όπως σας παρουσιάσαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση.

Μαρία και Γιώργο σας ευχόμαστε να ζήσετε ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και να μεγαλώνετε με αγάπη την οικογένειά σας! Είστε πολύ γλυκά παιδιά και είμαστε χαρούμενοι που ζήσαμε κι εμείς μαζί σας μια από τις πιο σπουδαίες μέρες της ζωής σας!