Είναι ωραίο να μοιράζεσαι!

αυτοκίνητο αντίκα στο κτήμα Αριάδνη

Είναι ωραίο να μοιράζεσαι! Αυτό ακριβώς πιστεύουμε κι εμείς και γι’ αυτό αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε μια ιδέα που τριγυρνάει αρκετό καιρό στο μυαλό μας. Τόση πείρα από όλους μας, τόσες δεξιώσεις, τόσοι γάμοι, τόσες βαπτίσεις, τόσες εταιρικές εκδηλώσεις, τόσοι επαγγελματίες συνεργάτες, τόσο φωτογραφικό υλικό… γιατί να μη τα μοιραστούμε όλα αυτά μαζί σας; Γιατί να μη σας μεταδώσουμε πολλά από αυτά που γνωρίζουμε, γιατί να μη σας εμπνεύσουμε, γιατί να μη σας δώσουμε ιδέες, αλλά και συμβουλές, ώστε να σχεδιάσετε τη δεξίωση που σας αρμόζει;

Και να λοιπόν που σήμερα γράφουμε την πρώτη μας ανάρτηση!

Μαζί όμως θα εξελίξουμε αυτό το “αλισβερίσι” ιδεών και εμπειριών, γιατί όπως είπαμε “είναι ωραίο να μοιράζεσαι”. Έτσι λοιπόν θέλουμε να μοιράζεστε κι εσείς τις δικές σας ιδέες, να μοιραστείτε την δική σας εμπειρία δεξίωσης στο κτήμα Αριάδνη, να συμμετέχετε με τις απορίες σας για να σας τις λύνουμε, αλλά και με τα σχόλιά σας.

Εμείς, θα προσπαθούμε να παρουσιάζουμε πολλές από τις δεξιώσεις που φιλοξενούμε στους χώρους Φαιστός και Κνωσσός, ώστε να παίρνετε ιδέες, αλλά και να σας αποκαλύπτουμε “μυστικά” που θα διευκολύνουν και θα βελτιώνουν την οργάνωση της εκδήλωσής σας.
Πάμε λοιπόν! Ξεκινήσαμε….