Η συμμετοχή μας στην έκθεση γάμου & βάπτισης μέσα από εικόνες

κτήμα Αριάδνη στην έκθεση bridal expo

Το τριήμερο 10, 11 και 12 Ιανουαρίου 2015 βρεθήκαμε στο Ζάππειο Μέγαρο για την έκθεση γάμου και βάπτισης Bridal Expo.

Με ανεβασμένη διάθεση και τις καλύτερες προθέσεις δώσαμε ζωή στο stand Νο 69 σε μια από τις ωραιότερες αίθουσες του Ζαππείου Μεγάρου, οι οποίες αποτυπώνουν στο σήμερα την αίγλη μιας άλλης εποχής και ταυτόχρονα συμπίπτουν με την υψηλή αισθητική των χώρων του κτήματος Αριάδνη, του Anais club και του νέου κτήματος Akallis.

Το κτήμα Αριάδνη στο Ζάππειο Μέγαρο για την έκθεση γάμου και βάπτισης Bridal Expo
Το κτήμα Αριάδνη στο Ζάππειο Μέγαρο για την έκθεση Bridal Expo
Το περίπτερο του κτήματος Αριάδνη στην έκθεση γάμου στο Ζάππειο Μέγαρο
Η γιγαντο-οθόνη δεσπόζει στη μια πλευρά του περιπτέρου του κτήματος Αριάδνη στην έκθεση γάμου Bridal Expo στο Ζάππειο Μέγαρο

Κατά τη διάρκεια της Bridal Expo είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με πάρα πολλούς από εσάς. Με ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν ή να βαπτίσουν το μωρό τους, με μέλλουσες νύφες και τις μητέρες τους, με φίλες και κουμπάρες που συνοδεύουν τη νύφη στις προετοιμασίες του γάμου…  και πραγματικά νιώσαμε την λαχτάρα σας να οργανώσετε μια άψογη δεξίωση για τα ωραιότερα γεγονότα της ζωής σας, με τις καλύτερες προδιαγραφές και τις πιο καλά σχεδιασμένες υπηρεσίες. Εμείς, στους χώρους του κτήματος Αριάδνη, του Anais club και του νέου χώρου Akallis, έχουμε τις υποδομές, την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό, την πείρα και την αγάπη για τη δουλειά μας, ώστε να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε δεξιώσεις υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής. Με την ανταπόκρισή σας είναι φανερό πως το καταλαβαίνετε και σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας!

Λεπτομέρειες από το περίπτερο μας στην έκθεση
Λεπτομέρειες από το περίπτερο μας στην έκθεση
Τα πιάτα γέμιζαν διαρκώς με λιχουδιές δια χειρός Chef Κώστα Καλαμούκη από τη La Fourchete Εδέσματα
Τα πιάτα γέμιζαν διαρκώς με λιχουδιές δια χειρός Chef Κώστα Καλαμούκη από τη La Fourchete Εδέσματα
Τα γευστικά σφηνάκια γίνονταν ανάρπαστα καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης
Τα γευστικά σφηνάκια γίνονταν ανάρπαστα καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης

Στους επισκέπτες του περιπτέρου μας λανσάραμε επίσης και την ειδική προσφορά που εγκαινιάζουμε για την προσεχή περίοδο, σχετικά με τις δεξιώσεις που γίνονται Παρασκευή και Κυριακή. Αναλυτικά, μπορείτε να δείτε την προσφορά και τι περιλαμβάνει αυτή, κάνοντας click ΕΔΩ.

Ο Σταμάτης Χρήστου και η Αλεξία στο περίπτερο της έκθεσης
Πάντα με χαμόγελο!
Η Δήμητρα, η Αλεξία και η Βαρβάρα στο περίπτερο της έκθεσης Bridal Expo
Είπαμε… πάντα με χαμόγελο! Η Δήμητρα, η Αλεξία και η Βαρβάρα στο περίπτερο της έκθεσης Bridal Expo

Η συμμετοχή μας στην έκθεση άφησε ανεπηρέαστο το πρόγραμμα και τις δεξιώσεις που ήταν προγραμματισμένες και φιλοξενήσαμε στους χώρους μας τις ίδιες μέρες. Όλες οι ομάδες εργάστηκαν μεθοδικά με αποτέλεσμα οι δεξιώσεις να έχουν απόλυτη επιτυχία και παράλληλα η συμμετοχή μας στην έκθεση να είναι ουσιαστική και επιτυχής. Επενδύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα. Πιστεύουμε στους ανθρώπους, στην ικανότητα και στην ψυχή που βάζουν στη δουλειά τους, γι’ αυτό και ευχαριστούμε τους ανθρώπους που εργάζονται στο πλάι μας, όπως φυσικά και όλους τους συνεργάτες, που συμβάλλουν στη συλλογική προσπάθεια που γίνεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Ειδικά για το περίπτερό μας στην έκθεση γάμου – βάπτισης στο Ζάππειο Μέγαρο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας: catering La Fourchete Εδέσματα , Αύρα catering, Pro-Party και Dexx Events Productions.

Οι επισκέπτες ενημερώνονται στο περίπτερό μας για τους χώρους μας, για τις προσφορές και τις παροχές μας
Οι επισκέπτες ενημερώνονται στο περίπτερό μας για τους χώρους μας, για τις προσφορές και τις παροχές μας

Βεβαίως, ευχαριστούμε τους επισκέπτες του περιπτέρου μας, καθώς και όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που δείχνετε σε μας, στις προτάσεις μας και στην δουλειά μας.