Δεξίωση γάμου και βάπτισης που δεν την πιάνει “το μάτι”

Δεξίωση γάμου βάπτισης με θέμα μπλε ματάκια evil eye wedding

Σε αυτή τη δεξίωση γάμου και βάπτισης το κύριο στοιχείο της διακόσμησης ήταν το γνωστό σε όλους μας “μπλε μάτι” ή αλλιώς evil eye, που επιστρέφει οποιαδήποτε κακή σκέψη σε εκείνον που την έκανε. Έτσι, το αγαπητό μας ζευγάρι, την Γεωργία και τον Λουκά, δεν το αγγίζει το “μάτι” κανενός!

Ο χώρος Φαιστός διακοσμήθηκε υπέροχα με λουλούδια από το ανθοπωλείο Νάρκισσος και με την επιμέλεια της Βάσως Μεγαρίτη από την “Ονειροσταλίδα“, η οποία είχε ετοιμάσει και όλα τα άλλα διακοσμητικά στοιχεία, καθώς και τα δωράκια και τις μπομπονιέρες.

Της δεξίωσης προηγήθηκαν τα μυστήρια του γάμου και της βάπτισης στο πέτρινο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στον χώρο Φαιστός του κτήματος Αριάδνη, ενώ η βραδιά συνεχίστηκε με τα welcome drinks για τους μεγάλους και ατελείωτο παιχνίδι για τους μικρούς, υπό την επίβλεψη και την ενθάρρυνση επαγγελματία στη δημιουργική απασχόληση και στο παιχνίδι.

Τραπέζι ευχών με κεντρικό στοιχείο το μπλε μάτι για τη διακόσμηση της δεξίωσης του γάμου και της βάπτισης
Τραπέζι ευχών με κεντρικό στοιχείο το μπλε μάτι (evil eye) και geometrical διακοσμητικά στοιχεία σε χρυσό χρώμα, όπως και οι vintage style κορνίζες.

Το κλίμα της βραδιάς μπορείτε να το αντιληφθείτε παρακολουθώντας το σύντομο βίντεο που ακολουθεί και παρουσιάζει στιγμές από τη δεξίωση, αφού ολοκληρώθηκε το δείπνο και λίγο πριν ξεκινήσει το γαμήλιο γλέντι.

Σας περιμένουμε να σχεδιάσουμε και τη δική σας μοναδική ημέρα! Καλέστε μας στο 2108169857 να ορίσουμε μια συνάντηση, κατά την οποία θα συζητήσουμε και θα σας παρουσιάσουμε τους χώρους του κτήματος Αριάδνη, τις παροχές και τις υπηρεσίες μας.