Συμμετέχουμε στην έκθεση γάμου – βάπτισης Bridal Expo στο Ζάππειο Μέγαρο

Το κτήμα Αριάδνη και το Anais Club συμμετέχουν στην έκθεση Bridal Expo στο Ζάππειο

Το κτήμα Αριάδνη, με τους τρεις αυτόνομους χώρους δεξιώσεων, Κνωσσός, Φαιστός και Ακαλλίς, καθώς και το Anais Club, συμμετέχουν και φέτος στην έκθεση γάμου – βάπτισης Bridal Expo, η οποία γίνεται στο Ζάππειο Μέγαρο 9,10, 11 Ιανουαρίου 2016.

Η ομάδα μας, που διαχειρίζεται όλους τους παραπάνω χώρους, θα βρίσκεται εκείνες τις ημέρες στο Ζάππειο Μέγαρο και θα είναι στη διάθεση όλων των επισκεπτών για να τους ενημερώσει σχετικά με τις υπηρεσίες, τις παροχές και τις ειδικές προσφορές που ισχύουν αυτή την περίοδο και για το επόμενο διάστημα.

Το κτήμα Αριάδνη συμμετέχει στην έκθεση γάμου Bridal Expo 2016 που γίνεται στο ΖάππειοΑν και θα είμαστε μακριά από την αγαπημένη μας Βαρυμπόμπη, θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε την αύρα της στο περίπτερο μας, στο οποίο μπορείτε να μας βρείτε. Θα χαρούμε πολύ να γνωριστούμε μαζί σας, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να συζητήσουμε σε πρώτο επίπεδο για τη δεξίωσή σας, να σας ενημερώσουμε για όλα αυτά που μπορούμε να σας παρέχουμε, ώστε να μείνει αξέχαστη, αλλά και να ορίσουμε την ημέρα που θα μας επισκεφτείτε στους χώρους μας, για να σας ξεναγήσουμε και να γευτείτε τα εδέσματά μας.