Συνταγή: Ριζότο του Πάθους {Video}

Ριζότο με ζωμό από παντζάρια στο κτήμα Αριάδνη

Καθώς πλησιάζει και η μέρα των ερωτευμένων, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, σκεφτήκαμε να ετοιμάσουμε για εσάς ένα φαγητό που υπόσχεται πάθος και θα ταίριαζε σε αρκετές περιστάσεις, όπως επίσης και σε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο.

Ο Executive Chef Κώστας Καλαμούκης ξεδιπλώνει τις γευστικές του εμπνεύσεις με φόντο την πισίνα του χώρου Κνωσσός στο κτήμα Αριάδνη και μας ετοιμάζει ένα ριζότο με φλογερό χρώμα και γεύση που σε ωθεί στην “αμαρτία”!

Δείτε στο video που ακολουθεί την παρασκευή για το Ριζότο του Πάθους

Ριζότο του Πάθους

Υλικά για 4 άτομα:

1/2 κιλό ρύζι αρμπόριο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί αρετσίνωτο
1 κιλό πατζάρια βρασμένα και αλεσμένα για να δώσουν το ζωμό για το ριζότο
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Αλάτι & Πιπέρι

Ριζότο μαγειρεμένο με ζωμό από παντζάρια στο κτήμα Αριάδνη

Bon Appétit!