Πάμε να ζωηρέψουμε την επικοινωνία μας;

Κτήμα Αριάδνη Βαρυμπόμπη

Με όλα τα ζευγάρια που μας εμπιστεύονται και ζουν τις πιο υπέροχες στιγμές τους κοντά μας, δενόμαστε πολύ, το ζούμε κι εμείς… και την αγωνία, και την ευτυχία τους. Συνεχίζουμε να έχουμε επικοινωνία μαζί τους και μετά τη δεξίωση γάμου ή βάπτισης που φιλοξενήσαμε σε κάποιον από τους χώρους μας.

Επίσης, όπως θα έχετε δει κι εδώ, ξεκινήσαμε από τον περασμένο Μάρτιο να κάνουμε ένα ετήσιο πάρτι για όλα τα ζευγάρια μας στο κτήμα Αριάδνη και στο Anais club, ώστε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί και να θυμηθούμε χαρούμενες στιγμές δοκιμάζοντας νέες γεύσεις και ιδέες για τα πάρτι και τις δεξιώσεις του μέλλοντος.

Ακόμη και αυτό το blog είναι ζωντανό για να δυναμώνει αυτή την μεταξύ μας επικοινωνία. Για να διηγείται τις ιστορίες μας (σας), για να μοιράζεται ιδέες, συναισθήματα, μικρές συμβουλές… έμπνευση. Θέλουμε όμως και να ακούμε, θέλουμε να μαθαίνουμε κι εμείς από εσάς, θέλουμε να βλέπουμε και να αντλούμε ιδέες που θα διαδοθούν μέσα από εδώ και στα νεότερα ζευγάρια. Σε αυτά που τώρα σχεδιάζουν την δεξίωση, την οποία εσείς ζήσατε με απόλυτη επιτυχία. Δώστε τους τα φώτα σας, μοιραστείτε όλα τα ωραία που σχεδιάσατε για τη δική σας μέρα, προσφέρετέ τους την έμπνευση που αναζητούν.

Θα είναι χαρά μας, να μας στέλνετε φωτογραφίες και άλλο υλικό από τη δεξίωσή σας, που έγινε σε κάποιον από τους χώρους μας (η πρόσκληση ισχύει και για το Anais club) κι εμείς να κάνουμε ένα αφιέρωμα γι αυτή την όμορφη μέρα και από την δική σας σκοπιά.

Η Τατιάνα και ο Κυριάκος ανταποκρίθηκαν ήδη στο κάλεσμά μας και μας έστειλαν φωτογραφίες από τη δεξίωσή τους, που έγινε τον περασμένο Μάιο στο χώρο Φαιστός του κτήματος Αριάδνη. Κάνοντας click ΕΔΩ μπορείτε να δείτε πόσο όμορφα ήταν όλα εκείνο το βράδυ.

Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία να λάβουμε μηνύματά σας στο blog @ ktima-ariadni.gr με τις ιστορίες του γάμου σας, της βάπτισης, του πάρτυ, καθώς και φωτογραφίες από εκείνες τις ευτυχισμένες στιγμές για να ετοιμάσουμε τα επόμενα αφιερώματα! Στο ίδιο e-mail μπορείτε να μας στέλνετε επίσης κάθε απορία σχετικά με την παραπάνω διαδικασία (πχ για τις διαστάσεις των φωτογραφιών κ.α.), αλλά και οτιδήποτε άλλο σκέφτεστε σχετικά με το blog και τα θέματα με τα οποία θα θέλατε να ασχοληθούμε.