Γευστική δοκιμή στο Κτήμα Αριάδνη για Menu Buffet

Η γευστική δοκιμή – στο μενού που επιλέγετε – είναι ένα βήμα που πρέπει να γίνεται κάποια χρονική στιγμή πριν από τη δεξίωση. Κατά τη διάρκειά της, τα ζευγάρια δοκιμάζουν τα κρύα και ζεστά εδέσματα, τα ορεκτικά, τα συνοδευτικά, τις σαλάτες, τα τυριά, τα γλυκά, το κόκκινο και το λευκό κρασί και διαμορφώνουν έτσι άποψη, ώστε να προχωρήσουμε κατόπιν μαζί, στην τελική επιλογή όσων θα συνθέτουν το μενού Buffet  για τη δική τους δεξίωση.

Ορισμένες φορές, η γευστική δοκιμή λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια μιας δεξίωσης, διακριτικά και χωρίς να ενοχλείται το ζευγάρι και οι καλεσμένοι, σε χώρο που όλοι αισθάνονται πως βρίσκονται σε ένα φιλόξενο περιβάλλον. Άλλες φορές, οργανώνεται μια γευστική δοκιμή σε έναν από τους χώρους μας και συμμετέχουν σε αυτή περισσότερα ζευγάρια. Μια τέτοια ημέρα γευστικής δοκιμής παρουσιάζεται και στο σύντομο βίντεο που ακολουθεί. Παρακολουθήστε το.

Όπως βλέπετε, οι καλεσμένοι σε μια γευστική δοκιμή είναι οι “αυριανοί οικοδεσπότες”, που καλούνται πρώτα να γευτούν και έπειτα να επιλέξουν τις γεύσεις που θα απολαύσουν και οι καλεσμένοι τους.

Όλη η εμπειρία είναι δελεαστική από την αρχή ως το τέλος! Σας περιμένουμε να τη ζήσετε κι εσείς πριν την δεξίωσή σας.

Όλα με το το καλό. Να είναι η ώρα η καλή!