Γάμος και βάπτιση στο κτήμα με συνδυασμό λευκού, μπλε και χρυσού

gamos-vaptisi-ktima-ariadni-trapezi-efxon

Ένας κομψός συνδυασμός του λευκού με το μπλε και το χρυσό ανέδειξε κάθε στοιχείο του στολισμού και της διακόσμησης στη δεξίωση για τον γάμο της Μαριλένας και του Στράτου και τη βάπτιση του Μιχάλη. Τα δύο μυστήρια και η δεξίωση έγιναν στον χώρο Φαιστός του κτήματος Αριάδνη, που είχε διαμορφωθεί αναλόγως για να φιλοξενήσει τους καλεσμένους του ζευγαριού.

Το εντυπωσιακό τραπέζι ευχών – candy bar που λειτουργούσε σε διπλό ρόλο για τον γάμο και τη βάπτιση, είχε την επιμέλεια της Μαργαρίτας Καζή, όπως και άλλα στοιχεία διακόσμησης και οργάνωσης σε σχέση με τις μπομπονιέρες, τα δωράκια για τα παιδιά, τις δραστηριότητες όπως το photobooth. Τα λουλούδια και ο στολισμός της εκκλησίας ήταν υπό την επιμέλεια της Golden Flowers.

Διακοσμητική λεπτομέρεια στην είσοδο του χώρου

gamos-vaptisi-ktima-ariadni-trapezi-efxon-dikosmitiki-oneiropagida

Ποτά για το καλωσόρισμα των καλεσμένων

Στιγμιότυπο από τον γάμο στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο κτήμα Αριάδνη

Στολισμός της εκκλησίας

Άποψη της διακόσμησης στη δεξίωση

gamos-vaptisi-ktima-ariadni-gamilia-kouloura-nifiko-trapezi

Λεπτομέρεια από τον στολισμό στο νυφικό τραπέζι

gamos-vaptisi-ktima-ariadni-trapezi-efxon-xilino-paixnidi-paidiki-mpomponiera

gamos-vaptisi-ktima-ariadni-trapezi-efxon-mpomponiera

gamos-vaptisi-ktima-ariadni-trapezi-efxon

gamos-vaptisi-ktima-ariadni-trapezi-efxon

gamos-vaptisi-ktima-ariadni-trapezi-efxon candy bar

gamos-vaptisi-ktima-ariadni-photobooth

Είσοδος στο κτήμα δίπλα από το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου

Το προσωπικό μας φρόντισε για την εξυπηρέτηση των καλεσμένων, για τη διευκόλυνσή τους σε ό, τι χρειάστηκαν και για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης σύμφωνα με τον σχεδιασμό. Παράλληλα και σε πλήρη συνεργασία, η ομάδα της κουζίνας επιμελήθηκε τις γεύσεις που συνέθεσαν το μενού της εκδήλωσης.

Φωτογράφος της εκδήλωσης ήταν ο Νίκος Τσέλιος, ο οποίος καλλιεργώντας το κλίμα καλής συνεργασίας που επιδιώκουμε να αναπτύσσεται με όλους τους επαγγελματίες, οι οποίοι εργάζονται για τις εκδηλώσεις που διεξάγονται στους χώρους μας, μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Μερικές από αυτές τις δημοσιεύουμε με την άδειά του σε άλλη ανάρτηση και τον ευχαριστούμε πολύ.

Ευχόμαστε στη Μαριλένα και τον Στράτο να είναι πάντα ευτυχισμένοι και στον Μιχάλη τους να είναι τυχερός, χαρούμενος και να προοδεύσει στη ζωή του όπως ονειρεύεται!