Δυναμική είσοδος, bachata για τον πρώτο χορό και mini party πριν το φαγητό

είσοδος ζευγαριού bachata και μίνι πάρτυ

Η Μαρία και ο Νίκος είναι από τα ζευγάρια που έχεις πάντα μέσα στην καρδιά σου και γίνεσαι fan τους από την πρώτη στιγμή. Αληθινά όμορφοι άνθρωποι, όπως το δηλώνει αμέσως η ματιά και το χαμόγελό τους. Στο τέλος της ανάρτησης έχουμε προσθέσει το βίντεο με τους ίδιους να μοιράζονται on camera τις εντυπώσεις τους από την συνεργασία μαζί μας και σας προτείνουμε να το παρακολουθήσετε.

Η δεξίωση γάμου με την οποία γιόρτασαν τον γάμο τους έγινε στην αίθουσα του χώρου Φαιστός στο Κτήμα Αριάδνη και δεν ήταν από αυτές που τηρούν κατά γράμμα τους “κανόνες”. Άλλωστε, για τον γάμο του θα πρέπει να θυμάται ο καθένας μόνο έναν κανόνα και να τον τηρεί. Αυτός ο κανόνας είναι πως… “δεν υπάρχουν κανόνες, παρά μόνο επιθυμίες και ελεύθερη επιλογή”.

Οι νιόπαντροι λοιπόν δεν τήρησαν τους κανόνες…. όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Έκαναν την είσοδό τους στον χώρο δυναμικά, όσο στο πέρασμά τους άναβαν πυροτεχνήματα και αμέσως μετά σέρβιραν μόνοι τους σαμπάνια στα ποτήρια τους, τα σήκωσαν ψηλά χαιρετώντας τους καλεσμένους και ήπιαν τις πρώτες γλυκές γουλιές του έγγαμου βίου τους.

Όλοι ανέμεναν τον πρώτο χορό του ζευγαριού και πράγματι η μουσική άλλαξε με τη Μαρία και τον Νίκο να καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους με τη χορογραφία τους bachata, πάνω σε ένα υπέροχο, ερωτικό κομμάτι που επέλεξαν, με τίτλο “Μάθε μου”.

Το ζεύγος καταχειροκροτήθηκε για τις χορευτικές του επιδόσεις και για τη συνέχεια όλοι υπέθεταν πως είναι η ώρα του φαγητού. Όμως, η Μαρία και ο Νίκος τα είχαν σχεδιάσει διαφορετικά, ξεσηκώνοντας τους φίλους και συγγενείς σε ένα mini party ώστε να “ζεσταθούν” πριν το φαγητό και πριν το κυρίως πάρτυ, το οποίο τελικά κράτησε σχεδόν μέχρι το πρωί!

Ακολούθησαν και άλλες εκπλήξεις εκείνη τη βραδιά και σύντομα θα σας παρουσιάσουμε μία ακόμα από αυτές, γιατί είναι ωραίο να μοιράζεσαι. Δείτε, επίσης, στο βίντεο που ακολουθεί, τη Μαρία και τον Νίκο να μοιράζονται τις εντυπώσεις τους από τη συνεργασία τους μαζί μας για τη δεξίωση του γάμου τους.

Μαρία και Νίκο σας ευχόμαστε να είστε ευτυχισμένοι και να χαίρεστε την κορούλα σας!