Δροσιστικά καλοκαιρινά welcome drinks

Καλοκαιρινά welcome drinks στο κτήμα Αριάδνη daiquiri φράουλα και margarita λεμόνι

Τα ποτά που προσφέρονται στην υποδοχή των καλεσμένων μιας δεξίωσης, έχουν τεράστια σημασία, αφού βοηθούν τους καλεσμένους να χαλαρώσουν και ταυτόχρονα να αναζωογονηθούν, ενώ παράλληλα συντελούν στο να δημιουργηθεί σε κάθε καλεσμένο η αίσθηση πως βρίσκεται σ’ ένα αληθινά φιλόξενο περιβάλλον. Για το λόγο αυτό, εμείς στο κτήμα Αριάδνη, δίνουμε την δέουσα προσοχή όταν σας προτείνουμε ποτά για την υποδοχή των καλεσμένων σας και φροντίζουμε πάντα να συμβαδίζουν με την εποχή, γι’ αυτό και ανανεώνουμε ανάλογα τις προτάσεις μας.

Ο κατάλληλος εξοπλισμός είναι ένα από τα προαπαιτούμενα για να εξασφαλίσεις υπέροχη γεύση στο ποτό και σωστή θερμοκρασία
Ο κατάλληλος εξοπλισμός είναι ένα από τα προαπαιτούμενα για να εξασφαλίσεις υπέροχη γεύση στο ποτό, κατάλληλη θερμοκρασία και σωστό σερβίρισμα

Για τις καλοκαιρινές δεξιώσεις γάμου ή βάπτισης, λοιπόν, εντάσσουμε, στις επιλογές που σας προτείνουμε, δροσιστικά ποτά και cocktails, που πίνονται ευχάριστα από την πλειοψηφία των ανθρώπων, τονώνουν τον οργανισμό και χαρίζουν μια αίσθηση φρεσκάδας, ειδικά τις ώρες που το θερμόμετρο μετρά υψηλές θερμοκρασίες.

Πριν σερβιριστούν τα welcome drinks στους καλεσμένους σας, πρέπει να δοκιμαστούν και να έχουν την έγκριση των υπεύθυνων της δεξίωσης. Στο στιγμιότυπο, ο κος Αλέξης Τζούμπας, Head of Maitre, δοκιμάζει το Daiquiri φράουλα πριν δώσει την τελική έγκριση για το σερβίρισμα του ποτού όταν φθάσουν οι καλεσμένοι.
Για να σερβιριστούν τα welcome drinks στους καλεσμένους σας, πρέπει πρώτα να δοκιμαστούν και να έχουν την έγκριση των υπεύθυνων της δεξίωσης. Στο στιγμιότυπο, ο κος Αλέξης Τζούμπας, Head of Maitre του κτήματος Αριάδνη, του Anais club και του κτήματος Akallis, δοκιμάζει το Daiquiri φράουλα πριν δώσει την τελική έγκρισή του για το σερβίρισμα του ποτού όταν φθάσουν οι καλεσμένοι

Υπέροχη Margarita λεμόνι, εξαιρετικό Daiquiri φράουλα, άλλα cocktails σε θεϊκή εκδοχή με βάση φρούτα του δάσους, πεπόνι κ.α. … είναι μερικά από τα welcome drinks που μπορούμε να ετοιμάσουμε για την υποδοχή των καλεσμένων της δεξίωσης και φυσικά, για όσα ζευγάρια το επιθυμούν, το Bar μπορεί να λειτουργεί σε όλη τη διάρκεια της δεξίωσης προσφέροντας ποτά και cocktails, που “κερδίζουν” με τη γεύση τους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Daiquiri φράουλα και Margarita λεμόνι με φόντο τη λιμνούλα με το συντριβάνι στον χώρο Φαιστός του κτήματος Αριάδνη
Daiquiri φράουλα και Margarita λεμόνι με φόντο τη λιμνούλα με το συντριβάνι στον χώρο Φαιστός του κτήματος Αριάδνη
Οι καλεσμένοι, όταν φθάνουν στο μπαρ, ενημερώνονται από τους Barmen μας για τις επιλογές που υπάρχουν και διαλέγουν ποτό ανάλογα με τη διάθεσή τους. Οποιαδήποτε στιγμή μπορούν αν θέλουν να πάρουν κι άλλο ποτό ή να δοκιμάσουν κάποιο νέο
Οι καλεσμένοι, όταν φθάνουν στο μπαρ, ενημερώνονται από τους Barmen μας για τις επιλογές που υπάρχουν και διαλέγουν ποτό ανάλογα με τη διάθεσή τους. Οποιαδήποτε στιγμή μπορούν αν θέλουν να πάρουν κι άλλο ποτό ή να δοκιμάσουν κάποιο διαφορετικό από πριν.

Οι πάντα ενημερωμένοι Barmen του κτήματος, οι άριστες πρώτες ύλες και ο κατάλληλος εξοπλισμός για την παρασκευή των ποτών και των cocktails είναι ο συνδυασμός που μας επιτρέπει να δημιουργούμε συγκλονιστικές γεύσεις για τους καλεσμένους σας κι εσάς. Προσθέτοντας στα προηγούμενα, το άψογο service, καθώς και όλες τις άλλες παροχές και υπηρεσίες μας … μετατρέπουμε τελικά την παραμονή στο κτήμα μας, σε μια αξέχαστη εμπειρία για τον καθένα ξεχωριστά.

Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας κι άλλα συναρπαστικά cocktails
Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας κι άλλα συναρπαστικά cocktails!

PS. Θα επανέλθουμε σύντομα με εύκολες συνταγές για cocktails, που θα μπορείτε να τα φτιάχνετε σπίτι σας και να τα απολαμβάνετε τα καλοκαιρινά βράδια με την παρέα σας!