Δεξίωση γάμου δίπλα στην πισίνα με ρομαντικό στολισμό

dexiosi gamilia tourta gefiraki pisina

Είναι καλοκαίρι, έχει υπέροχο καιρό και η Κατερίνα με τον Δημήτρη επιλέγουν τον εξωτερικό χώρο Κνωσσός, στο κτήμα Αριάδνη, για να πραγματοποιήσουν τη δεξίωση του γάμου τους! Εμείς ετοιμάσαμε τον χώρο με το γκαζόν δίπλα στην πισίνα και τοποθετήσαμε τα τραπέζια των καλεσμένων σύμφωνα με το πλάνο.

exoterikos choros knossos ktima ariadni
Στη δεξίωση γάμου της Κατερίνας και του Δημήτρη επιλέχθηκαν από το ζευγάρι, banquet καρέκλες με λευκό κάλυμμα, συνθέτοντας ένα κομψό σύνολο πάνω μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον του κτήματος.
ktima ariadni dexiosi gamou
Με τη μεθοδικότητα που εργάζεται το προσωπικό μας στο κτήμα Αριάδνη, όλα τα τραπέζια των καλεσμένων και φυσικά το νυφικό τραπέζι, στρώνονται άψογα και σύμφωνα με τους κανόνες του savoir vivre!
ktima ariadni knossos dexiosi gamou
Το νυφικό τραπέζι είναι κάτω από την πέργκολα, έχοντας μπροστά του ελεύθερο πλακόστρωτο χώρο για τους χορούς και το γλέντι που θα ακολουθήσουν. Τα τραπέζια των καλεσμένων μοιάζουν να το αγκαλιάζουν!
dexiosi gamou ktima ariadni
Μόλις πέφτει το φως της μέρας, αναλαμβάνει ο μελετημένος φωτισμός του κτήματος να φωτίσει τον χώρο ισορροπημένα, ώστε οι καλεσμένοι να κινούνται και να τρώνε άνετα, αλλά παράλληλα να αισθάνονται όμορφα σε ένα ρομαντικό περιβάλλον.
dexiosi gamou exoterikos horos ktima ariadni
Άποψη του εξωτερικού χώρου Κνωσσός στο κτήμα Αριάδνη, όπου έχει ολοκληρωθεί το setup των τραπεζιών των καλεσμένων, αλλά και τα τραπεζάκια και τα καρεκλάκια των παιδιών, που θα βρίσκονται κοντά στους γονείς τους, αλλά ταυτόχρονα στο δικό τους χώρο, με το δικό τους πρόγραμμα.

Το γαμήλιο – νυφικό τραπέζι στήθηκε κάτω από την πέργκολα, στο πλακόστρωτο, και οι μπουφέδες, με τα υπέροχα φαγητά που περιελάμβανε το μενού της βραδιάς, πήραν τη θέση τους στην αίθουσα του χώρου.

Όσο για το τραπέζι με τη γαμήλια τούρτα… Αυτό τοποθετήθηκε πάνω στο γεφυράκι, που ενώνει τις δύο πλευρές της πισίνας μας. Από εκεί, οι μελλόνυμφοι έκοψαν την γαμήλια τούρτα, χαιρέτησαν τους καλεσμένους τους και τους ευχαρίστησαν για την παρουσία και τις ευχές τους, σηκώνοντας τα ποτήρια με την σαμπάνια για την πρώτη πρόποση της κοινής τους ζωής.

welcome kalesmenoi gamos
Για την υποδοχή των καλεσμένων διαμορφώνεται ανάλογα ο εξωτερικός χώρος στο κτήμα Αριάδνη. Μαξιλάρες στο γρασίδι, ψηλά τραπέζια και σκαμπό, μαξιλάρια στους κτιστούς καναπέδες γύρω από την πισίνα… όλα στη διάθεση των καλεσμένων για να νιώσουν σαν στον κήπο του σπιτιού τους!
trapezi kalesmenon rotonta
Τραπέζια ροτόντες για τους καλεσμένους και σε κάθε θέση μαζί με τη μπομπονιέρα, τους περιμένει κι ένα παραδοσιακό παστέλι.
stools ktima ariadni
Lounge σκηνικό στο κτήμα για την υποδοχή των καλεσμένων.
stolismos trapezion ktima ariadni
Συνήθως, ο στολισμός στο νυφικό τραπέζι ολοκληρώνεται στο τέλος, όταν οι υπεύθυνοι φέρνουν τον στολισμό της εκκλησίας στη δεξίωση και διακοσμούν με αυτόν το νυφικό τραπέζι και άλλα σημεία του χώρου
proetoimasia dexiosis
Το προσωπικό του κτήματος Αριάδνη είναι πάντα άριστο σε επίπεδο γνώσεων και εμπειρίας και επαρκές σε αριθμό, ώστε το επίπεδο εξυπηρέτησης των καλεσμένων να είναι υψηλό και απαράμιλλης ποιότητας
pagomena cocktails
Παγωμένα cocktails δροσίζουν τους καλεσμένους όλη τη βραδιά και ανεβάζουν το κέφι στα ύψη!
pagomena cocktails dexiosi ktima ariadni
Η διαφορά των cocktails που σερβίρουμε στο κτήμα Αριάδνη, σε σχέση με τα υπόλοιπα, βρίσκεται στην διαλεχτή ποιότητα των πρώτων υλών, στις μοναδικές συνταγές με τις οποίες τα παρασκευάζουμε, και φυσικά στην πείρα και το ταλέντο των Bartender μας
mpomponiera dexiosi gamou
Η όμορφη μπομπονιέρα γάμου, με το ευχαριστήριο καρτελάκι του ζευγαριού, χαρίζει χρώμα στα τραπέζια των καλεσμένων.
trapezi kalesmenon karekles kalimata
Οι μεγάλες ροτόντες, που φιλοξενούν 12 άτομα, είναι βολικές σε πολλές περιπτώσεις κι εμείς πάντα συμβουλεύουμε τα ζευγάρια, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της δικής τους δεξίωσης και τον αριθμό των καλεσμένων, ώστε να επιλέξουν τα τραπέζια που εξυπηρετούν καλύτερα στη δική τους περίπτωση.
menu dexiosis gamou
Το Μενού της δεξίωσης βρίσκεται τυπωμένο σε κάθε τραπέζι. Έτσι, οι καλεσμένοι ξέρουν τι θα γευτούν κατά τη διάρκεια της δεξίωσης
ktima ariadni dexiosi gamou
Άποψη των τραπεζιών των καλεσμένων
ktima ariadni dexiosi gamou
Άποψη των τραπεζιών των καλεσμένων, όσο οι άνθρωποι μας φροντίζουν να είναι όλα τέλεια.
dexiosi gamou ktima ariadni welcome
Γενική εικόνα του χώρου Κνωσσός στο κτήμα Αριάδνη πριν την προσέλευση του κόσμου
dexiosi gamou ktima ariadni
Η δεξίωση στον εξωτερικό χώρο Κνωσσός γίνεται δίπλα από την αίθουσα. Μέσα σε αυτή στήνονται συνήθως οι μπουφέδες με τις γευστικές δημιουργίες των Chef και οι καλεσμένοι σερβίρονται με άνεση και ταχύτατα στην ευρύχωρη και κλιματιζόμενη αίθουσα.
dexiosi gamou ktima ariadni
Στην είσοδο του κτήματος οι καλεσμένοι συναντούν το εξωτερικό μπαρ με τα ποτά καλωσορίσματος και στη συνέχεια το τραπέζι ευχών για να γλυκαθούν με υπέροχες γεύσεις σε κουφέτα και γλυκά κεράσματα
dexiosi ktima ariadni pisina
Το γεφυράκι πάνω από την πισίνα είναι ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το κτήμα Αριάδνη. Στις καλοκαιρινές δεξιώσεις, τα ζευγάρια λατρεύουν να κόβουν την γαμήλια τούρτα πάνω σε αυτό!

Καλέστε μας τηλεφωνικά στο 2108169857 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@ktima-ariadni.gr και θα οργανώσουμε και για εσάς την πιο όμορφη δεξίωση γάμου ή βάπτισης!