Στιγμιότυπα Backstage από τις Auditions του Master Chef που έγιναν στο Κτήμα Αριάδνη

Οι εγκαταστάσεις του Κτήματος Αριάδνη επιλέχθηκαν από την εταιρεία παραγωγής του MasterChef για να γίνουν εδώ τα γυρίσματα, κατά τη διάρκεια των auditions στην Αθήνα. Η επιλογή των συμμετεχόντων, επίδοξων μαγείρων, που κυνηγούν τον τίτλο του Master Chef, ήταν μια διαδικασία γεμάτη δημιουργικότητα, καρδιοχτύπι, αγωνία, συγκίνηση, αλλά και γέλιο, χαρά και εκπλήξεις, την οποία ζήσαμε κι εμείς, οι άνθρωποι του κτήματος, μαζί με όλους.

Η άριστη συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής, η γνωριμία με τους καταξιωμένους Chef που έχουν τους ρόλους των κριτών, η συναναστροφή με τους γεμάτους όνειρα διαγωνιζόμενους είναι μερικά μόνο από όσα όμορφα αποκομίσαμε τις ημέρες των γυρισμάτων.

Τα studios στήθηκαν σε όλους τους χώρους του Κτήματος Αριάδνη, όπως επέλεξαν τα συνεργεία της εταιρείας παραγωγής κι εμείς φροντίσαμε να τους παρέχουμε κάθε βοήθεια και υπηρεσία, όπως είχε συμφωνηθεί. Ο παλμός των ημερών εκείνων διατηρούνταν δυνατός από νωρίς το πρωί μέχρι πολύ αργά το βράδυ, αφού τα γυρίσματα ήταν πολύωρα και απαιτητικά. Όλοι δούλεψαν σκληρά και άκρως επαγγελματικά, με ζητούμενο το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Οι διαγωνιζόμενοι από την πλευρά τους, έκαναν όλοι τη δική τους προσπάθεια γεμάτοι όρεξη, αγάπη για τη μαγειρική και αισιοδοξία για μια “ποδιά – εισιτήριο”, πού ίσως να τους οδηγήσει στον τίτλο του Master Chef.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, καθώς και στις φωτογραφίες, μερικά στιγμιότυπα backstage από τα γυρίσματα του MasterChef για τις οντισιόν της Αθήνας, που έγιναν στο Κτήμα Αριάδνη, στη Βαρυμπόμπη… όπου προσγειωνόταν το ελικόπτερο με τους γνωστούς Chef. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν είναι μόνο καταξιωμένοι Chef, αλλά είναι παράλληλα εξαιρετικοί επαγγελματίες και υπέροχοι άνθρωποι!

 

masterchef auditions athens ktima ariadni masterchef auditions athens ktima ariadni masterchef auditions athens ktima ariadni masterchef auditions athens ktima ariadni masterchef auditions athens ktima ariadni masterchef auditions athens ktima ariadni masterchef auditions athens ktima ariadni

Εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε και online τα επεισόδια του αγαπημένου Show Μαγειρικής που προβάλλεται στο Star, κάθε μέρα στις 21:00 και φυσικά εδώ μπορείτε να είστε ανά πάσα στιγμή μέσα στον πυρήνα των εξελίξεων του “παιχνιδιού” παρακολουθώντας τη σελίδα του #MasterChefGr στο Facebook