Οι Δεξιώσεις Γάμου Παρασκευή & Κυριακή έρχονται με δώρα: Open Bar & Late Stand

Κλείστε τη δεξίωσή σας Παρασκευή ή Κυριακή στο Κτήμα Αριάδνη και κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ Open Bar και Late Stand

Μη χάσετε τα δώρα μας για δεξιώσεις γάμου Παρασκευή ή Κυριακή!

Επιλέξτε Παρασκευή ή Κυριακή για τη δεξίωση του γάμου σας και απολαύστε τα δώρα μας, ως υπηρεσίες που θα την αναβαθμίσουν!

Ανυπομονείτε για έναν γάμο γεμάτο κέφι, λεπτές γεύσεις και μαγικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες στους καλεσμένους σας; Το Κτήμα Αριάδνη κάνει τις προσδοκίες σας πραγματικότητα με μια μοναδική προσφορά για όσους προγραμματίσουν τη γαμήλια δεξίωσή τους για Παρασκευή ή Κυριακή μέσα στο 2025!

Κλείστε τη δεξίωσή σας στο Κτήμα Αριάδνη και κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ Open Bar και Late Stand – δύο πολυτελείς παροχές που θα κάνουν την εκδήλωσή σας ανεπανάληπτη!

Καλέστε μας στο 2108169857 για να ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα στις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν, αλλά και για να συζητήσουμε το μενού, τις υπηρεσίες μας και όσα ονειρεύεστε για τη δική σας δεξίωση!

Εναλλακτικά, συμπληρώστε τη φόρμα, στην οποία θα οδηγηθείτε κάνοντας click στο παρακάτω button και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας πολύ σύντομα!

Φόρμα Επικοινωνίας

Το Open Bar απογειώνει τη διασκέδαση

wedding open bar

Η δεξίωση του γάμου σας συγκεντρώνει πολλές από τις σπουδαιότερες στιγμές της ζωής σας και ξέρουμε πως θέλετε να είναι γεμάτη χαρά, γέλιο και … χορό. Το Open Bar είναι η απόλυτη πινελιά πολυτέλειας που θα ενθουσιάσει όλους τους παρευρισκόμενους και θα δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές για εσάς και τους φίλους σας! Με την παροχή του Open Bar, οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους ποτά καθ’ όλη τη διάρκεια του γαμήλιου πάρτυ! Έτσι, η διασκέδαση καλά θα κρατεί για ώρες και η διάθεση θα είναι στα ύψη.

Το Late Stand είναι η έκπληξη που λατρεύουν όλοι

wedding late stand

Μετά από ώρες χορού, κεφιού και διασκέδασης, τι καλύτερο από μια γευστική έκπληξη που θα ανανεώσει τους καλεσμένους σας; Το Late Stand του Κτήματος Αριάδνη περιλαμβάνει λαχταριστά σνακ όπως μικρά burgers και hot dogs που θα έρθουν να ενισχύσουν τη βραδιά με τον πιο νόστιμο τρόπο.

Κλείστε τώρα τη δεξίωσή σας για το 2025 και κερδίστε!

Για να επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά και να οργανώσετε την τέλεια δεξίωση, καλέστε στο 2108169857 ή στείλτε e-mail στο info@ktima-ariadni.gr και κλείστε ένα ραντεβού με το τμήμα δεξιώσεων. Επισκεφτείτε τον χώρο, γνωρίστε τα μενού μας και διαλέξτε την ιδανική ημερομηνία για το γάμο σας. Μην χάνετε χρόνο, η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό εκδηλώσεων το 2025 και μόνο για δεξιώσεις γάμου ημέρες Παρασκευή και Κυριακή!

Φόρμα Επικοινωνίας

Ακολουθήστε μας στα social media

Κτήμα Αριάδνη στο Facebook

Κτήμα Αριάδνη στο Instagram

Το Κτήμα Αριάδνη συνδυάζει τη λειτουργικότητα των στεγασμένων χώρων με το υπέροχο φυσικό περιβάλλον, ενώ οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας συμπληρώνουν τη συνολική πρότασή μας για τις δεξιώσεις που φιλοξενούμε. Ελάτε, λοιπόν, να σχεδιάσουμε τον γάμο σας ως μια ανεπανάληπτη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας στο Κτήμα Αριάδνη!