Προσφορά για παιδικά πάρτυ

Προσφορά για παιδικό πάρτυ στο κτήμα Αριάδνη

Όποια και αν είναι η αφορμή, τα γενέθλια, η γιορτή, η αποφοίτηση, μια επιτυχία του παιδιού, ένα πάρτυ είναι πάντα ένας υπέροχος τρόπος για να τη γιορτάσετε! Διοργανώστε ένα αξέχαστο παιδικό πάρτυ στο κτήμα Αριάδνη και πιο συγκεκριμένο στον χώρο Ακαλλίς και προσφέρετέ του το ωραιότερο δώρο: Διασκέδαση με φίλες και φίλους, χαρούμενες στιγμές, ανεκτίμητες αναμνήσεις!

Για τον μήνα Μάιο, ισχύει μια ειδική προσφορά για παιδικά πάρτυ που περιλαμβάνει τον χώρο του πάρτυ (εσωτερικό και εξωτερικό), το φαγητό σε buffet για 25 ενήλικες, το φαγητό σε lunch boxes για 15 παιδιά και προσωπικό για τον καθαρισμό του χώρου και το σέρβις φαγητού.

Πιο συγκεκριμένα στην ειδική τιμή των 1.250€ (πλέον ΦΠΑ) περιλαμβάνονται:

  • Ενοικίαση χώρου εσωτερικού και εξωτερικού με προσωπικό καθαρισμού χώρου, χώρο parking, προσωπικό για σέρβις φαγητού
  • Φαγητό για 15 παιδιά σε μορφή lunch box, με ατομικό φαγητό παιδιού, ατομικό χυμό και ένα μπουκαλάκι παιδικό νερό.
  • Φαγητό για 25 ενήλικες σε μπουφέ με ποικιλία εδεσμάτων (σαλάτα, κρέας, πατάτες ή ζυμαρικό) και ελεύθερη κατανάλωση αναψυκτικών, κρασιού.

Η ειδική προσφορά ισχύει για παιδικά πάρτυ που θα γίνουν μέχρι τις 31 Μαΐου 2023 στον χώρο Ακαλλίς.

Καλέστε μας στο 2108169857 για να ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα στις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν, αλλά και για να σας ενημερώσουμε εκτενέστερα για το μενού του buffet των ενηλίκων, το φαγητό για τα παιδιά σε lunch boxes και όλες τις υπηρεσίες που πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις στους χώρους μας!

Εναλλακτικά, συμπληρώστε τη φόρμα, στην οποία θα οδηγηθείτε κάνοντας click στο παρακάτω button και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας πολύ σύντομα!

Φόρμα Επικοινωνίας

candy bar με cookies, κεράσματα και την τούρτα γενεθλίων

Έχουμε δημιουργήσει πολλά διαφορετικά θεματικά παιδικά πάρτυ και έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε ένα πλήρες concept σύμφωνα με το θέμα που επιθυμείτε για το πάρτυ του παιδιού σας
Μπορούμε να σχεδιάσουμε τις δραστηριότητες, ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών και να στελεχώσουμε το πάρτυ με έμπειρους επαγγελματίες στην παιδική ψυχαγωγία
Πάρτυ αποφοίτησης από το Δημοτικό
Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το πάρτυ αποφοίτησης των παιδιών σας από το Δημοτικό, το Γυμνάσιο ή και το Λύκειο

Ακολουθήστε μας στα social media

Κτήμα Αριάδνη στο Facebook

Κτήμα Αριάδνη στο Instagram

Το Κτήμα Αριάδνη διαθέτει αυτόνομους χώρους δεξιώσεων, που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα των στεγασμένων χώρων με την άμεση σύνδεση με το υπέροχο φυσικό περιβάλλον, ενώ οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας συμπληρώνουν τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών μας!