Δεξίωση στους χώρους του Κτήματος Αριάδνη από 34 ευρώ!

Δεξίωση στους χώρους του Κτήματος Αριάδνη από 34 ευρώ!

Με τη δελεαστική προσφορά, που ισχύει για τις δεξιώσεις γάμου στο Κτήμα Αριάδνη, δεν έχετε λόγο να περιμένετε άλλο… Αποφασίστε την ημερομηνία γάμου κι ελάτε να κλείσετε τον χώρο που θα φιλοξενήσει την δεξίωση σας! 

Στο κτήμα Αριάδνη, που απαρτίζεται από τους αυτόνομους χώρους (με εκκλησάκι) Ακαλλίς, Φαιστός, Κνωσσός, ισχύει για το επόμενο διάστημα μια ειδική προσφορά για δεξίωση, με τιμή που ξεκινά από 34 ευρώ το άτομο

Έχετε, λοιπόν, την ευκαιρία να οργανώσετε μια από τις ωραιότερες δεξιώσεις, σε έναν από τους μοναδικούς χώρους του κτήματος Αριάδνη, να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας και να προσφέρετε στους καλεσμένους σας εξαιρετικές γεύσεις, στο μενού μπουφέ, που θα διαμορφώσετε μαζί μας, και όλα αυτά, με μια πολύ καλή τιμή.

Σας περιμένουμε στους χώρους μας, για να σας τους παρουσιάσουμε, να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις υπηρεσίες και τις παροχές μας, καθώς και για την συγκεκριμένη ειδική προσφορά, αλλά και για να συζητήσουμε τα πάντα για την δική σας δεξίωση.

Καλέστε μας στο 2108169857, στείλτε μας e-mail στο info @ ktima-ariadni.gr ή συμπληρώστε την φόρμα που υπάρχει πιο κάτω σε αυτή τη σελίδα, για να ορίσουμε μια συνάντηση, στην οποία θα συζητήσουμε συγκεκριμένα για τη δική σας δεξίωση και θα λύσουμε όλες τις πιθανές απορίες σας.

* Αν επιθυμείτε να κάνετε την εκδήλωσή σας από Δευτέρα ως και Πέμπτη, ρωτήστε μας για τις τιμές που ισχύουν για τις ημέρες αυτές.

** Η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ

Συμπληρώστε τη φόρμα και μέσα στις επόμενες ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας


Επιλέξτε

Τα πάντα στο Κτήμα Αριάδνη γίνονται με αγάπη…

Share

Κτήμα Αριάδνη
Κτήμα Αριάδνη