Η Ακαλλίς είναι η όμορφη αδερφή της Αριάδνης, κόρη του βασιλιά της Κρήτης, Μίνωα, και της Πασιφάης. Η ομορφιά και ο σαγηνευτικός της χαρακτήρας ήταν τέτοια, που την Ακαλλίδα την ερωτεύτηκαν ο Ερμής και ο Απόλλωνας, από τους οποίους απέκτησε 5 γιους.

Ευέλικτος Χώρος Δεξιώσεων

Akallis ονομάζεται ο νεότερος χώρος μας για δεξιώσεις στη Βαρυμπόμπη, ο οποίος είναι μέρος του κτήματος Αριάδνη, που γνωρίζετε και αγαπάτε εδώ και χρόνια.

Η Akallis διαμορφώνεται ως ένας υπαίθριος χώρος εκδηλώσεων, μοντέρνας αισθητικής, εναρμονισμένης με το περιβάλλον, που διαθέτει κάθε απαραίτητη υποδομή και στεγασμένο χώρο για να φιλοξενήσει εκδηλώσεις μέχρι και 200 ατόμων σε καθιστό setup και ως και 400 ατόμων, ορθίων, σε εκδήλωση πάρτι στον χώρο κάτω από το σκέπαστρο.

Η συνολική χωρητικότητα του Akallis αγγίζει τα 800 άτομα σε όρθιο cocktail party που θα λαμβάνει χώρα σε όλη την έκταση του κτήματος.

Γάμος και Βάπτιση σε κτήμα

Από το καλοκαίρι του 2017, στο Βήμα Παντοκράτορος που βρίσκεται εντός του χώρου Ακαλλίς, τελούνται μυστήρια γάμου και βάπτισης. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να τελέσετε τον θρησκευτικό γάμο και τη βάπτιση στον ίδιο χώρο που θα πραγματοποιηθεί και η δεξίωση.

Οι καλεσμένοι σας σε αυτή την περίπτωση θα απολαύσουν τις υπηρεσίες φιλοξενίας μας από τη στιγμή που θα παραδώσουν το αυτοκίνητό τους στους υπεύθυνους του χώρου στάθμευσης για να παραστούν στον γάμο σας ή την βάπτιση, μέχρι και το τέλος του γαμήλιου πάρτυ!

Ο επαγγελματισμός, η πείρα και η τεχνογνωσία των ανθρώπων του κτήματος Αριάδνη, εξασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία σε κοινωνικές αλλά και εταιρικές εκδηλώσεις που φιλοξενούνται στον χώρο Akallis.

Events, Γάμοι & Βαπτίσεις στον χώρο ΑΚΚΑΛΙΣ

Επικοινωνήστε & ενημερωθείτε για τις παροχές & τη διαθεσιμότητα στις επιθυμητές ημερομηνίες.